?>

Kız kardeşini korumak isterken 5 yerinden bıçaklanmıştı: O anları anlattı: "Ölümden döndüm"

Yunus emre kocakan, kız kardeşini korumak isterken 5 yerinden bıçaklanmıştı

Asayiş - 2 saat önce

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde kız kardeşini sözlü taciz ettiği ileri sürülen iki kişiyle tartışma yaşayan ve eşi ile kardeşinin gözü önünde darp edilip 5 yerinden bıçaklanan Yunus Emre Kocakan, yaşadığı dehşeti anlattı. Kocakan, "Taksici beni hastaneye yetiştirmeye çalışırken şahıslar araçlarıyla önümüze geçerek engel olmaya çalıştı. Sol ciğerim soluk durumda nefes alıp verirken zorlanıyorum, ölümden döndüm" dedi.

Olay, 8 Ağustos 2025 günü saat 23.40 sıralarında Ferizli ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki Yunus Emre Kocakan, kız kardeşini sözlü taciz eden iki kişiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Dakikalarca eşi ve kardeşinin gözü önünde darp edilen genç, ardından 5 yerinden bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç ambulansla ilk olarak Ferizli Devlet Hastanesi’ne ardından ise Yenikent Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekiplerinin çalışması neticesinde M.U. (47) ve A.T. (43) isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden M.U. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.T. ise tutuksuz olarak yargılanıyor. "5 yerden bıçaklandım, ölümden döndüm"

Darp edilip 5 yerinden bıçaklanan Yunus Emre Kocakan, "O gece ben, eşim ve kız kardeşim düğünden dönüyorduk. Dükkanımızın önünde kız kardeşimin kıyafetlerini alması için durduk. Kardeşim dükkana girdiği esnada M.U. ve A.T. isimli şahıslar, arabayla durarak kız kardeşime laf atıp taciz etti. Bende olaya müdahale etmek istedim ve M.U. araçtan inerek bana yumruk attı. Sözlü tartışma yapan M.U., şahsıma ve anneme küfretti. Bende o sözlerden sonra üzerine yürüdüm ve beni bıçakladı. A.T.’de beni darp ettiği esnada da tekrar bıçaklandım. Bir bacağımdan, 3 tane koltuk altım ve bir omzumdan olmak üzere toplam 5 yerden bıçaklandım. Taksici beni hastaneye yetiştirmeye çalışırken şahıslar araçlarıyla önümüze geçerek engel olmaya çalıştı. Ferizli Devlet Hastanesi’nden sonra Yenikent Devlet Hastanesi’ne sevk edildim. Bıçak darbelerini ciğerlerime denk geldiği tespit edildi. Şuanda sol ciğerim soluk durumda nefes alıp verirken zorlanıyorum. Ölümden döndüm, şu anda soruşturma devam ediyor, savcılık delil topluyor, inşallah adalet yerini bulacak" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Lojmanda Şüpheli Ölüm

2025-09-11 09:52 - Asayiş

KİLİS'TEN MARMARİS'E UZANAN YAZARLIK HİKAYESİ

2025-09-11 13:35 - Marmaris

Marmaris’te silahlı kavgayla ilgili yeni gelişme

2025-09-11 09:01 - Asayiş

Avustralyalı turistin cesedi tarihi Likya Yolunda bulundu

2025-09-13 10:00 - Asayiş

İsa Çifçi'den 625 Gündür Haber Yok

2025-09-15 10:22 - Marmaris

Marmaris’teki silah operasyonuna 6 tutuklama

2025-09-13 16:00 - Asayiş

MHP Muğla İl Başkanı Demirel'den Bahçeli'ye Ziyaret

2025-09-12 10:36 - Siyaset

Çivril Uluslararası Elma Festivalinde Merve Özbey rüzgarı esti

2025-09-13 16:55 - Magazin

KÜÇÜK ESNAFIN VERGİ YÜKÜ ARTACAK!

2025-09-11 13:39 - Ekonomi

Çubucak Orman Kampı İddiaları Gündemde

2025-09-14 15:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Ege Denizi’nde kaçış son buldu: 58 göçmen yakalandı

14:51 - Asayiş

Tadilat yapılan eczanenin tavanı çöktü: 1 işçi öldü

14:51 - Asayiş

Elazığ’da motosikletle otomobil çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı

14:52 - Asayiş

Muş’ta annelerin evlat nöbeti devam ediyor

14:45 - Asayiş

Bingöl’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

14:44 - Asayiş

Günün Manşetleri

Babası Tarafından Bıçaklanan Çocuk Kurtarılamadı

12:57 - Asayiş

Kayıp Yaşlı Kadın Fıstık Bahçesinde Ölü Bulundu

12:29 - Asayiş

KOSGEB Desteğiyle Modern Laboratuvar Kurdu

12:06 - Sağlık

Solotürk'ten Nefes Kesen Gösteri Uçuşu

11:57 - Genel

Avrupa’dan İsrail’e yaptırım planı

11:36 - Siyaset