?>

Kızılcahamam’ın yeni kokusu kuşburnu çiçeği

Ankara'nın kızılcahamam ilçesi çam kolonyasının ardından kuşburnu çiçeği kolonyası ile bu alanda iddiasını ortaya koydu.

Gündem - 2 yıl önce

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi çam kolonyasının ardından kuşburnu çiçeği kolonyası ile bu alanda iddiasını ortaya koydu.

Bayramların vazgeçilmezlerinden olan kolonyada Kızılcahamam yeni ürünlerle kendini gösteriyor. Çam kolonyası ünlü olan ilçede şimdi de Kuşburnu çiçeği kolonyası ile iddiasını yeniledi. Kızılcahamam Çam kolonyaları işletmecisi Salih Ünlü günümüzde farklılığa ve yeniliğe açık olarak geliştirmiş olduğu birçok kolonya kokularının yanına son zamanlarda üzerinde çalıştığı kuşburnu çiçeği kolonyasını ürettiklerini belirtti.

Salih Ünlü yeni ürününü piyasaya sunmanın memnuniyetini duyduklarını dile getirerek şunları dedi:

“Kızılcahamam’da 1999 yılında başlatmış olduğumuz kolonya üretiminin Ülkemizin 81 ilinde gün geçtikçe yaygınlaşmaya devam etmesiyle birlikte yurtdışı pazarımızın da olduğunu belirtmek isterim.

Kızılcahamam Küçük Sanayi sitesi içerisinde bulunan fabrikamızın yanı sıra Kızılcahamam’da bulunan Eliz Otel içerisinde Satış mağazamız bulunmaktadır. İlçemiz içerisinde bayilerimiz ve ürünümüzü satan işletmelerde bulunmaktadır. Kolonya hizmetimizin, her iş dalında olduğu gibi çok meşakkatli bir ürün olmasından dolayı hemen her gün bir farklı ürün çıkartamıyoruz kendi fabrikamızda kendi analizlerimiz ve laboratuvarımızda sağlık bakanlığı bildirimli ürünlerimizi üretmeye devam ediyoruz. Türkiye de tek bir ürün olma özelliği taşıyan Kuşburnu Çiçeği Kolonyası artık Kızılcahamam’ın tescillenmiş yeni bir kolonyası daha olmuş oldu.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

İlgili Haberler

Sisle bütünleşen Mardin gecesi kartpostallık görüntüler oluşturdu

20:39 - Gündem

Bursa, suyunu konuştu

19:20 - Gündem

Yer altının gizemli canlısı Manisa’da ortaya çıktı

17:01 - Gündem

Batman’da dev turna balığı ilgi odağı oldu

15:50 - Gündem

Yüksekova’da buz sarkıtları 2 metreyi geçti

15:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu

16:05 - Asayiş

Sahte altın oyununu kuyumcunun dikkati bozdu

14:55 - Asayiş

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

14:53 - Ekonomi

Geleneksel Lezzetler 2026’da Sofralara Dönüyor

14:06 - Sağlık

Tescilli Maraş kelle paça kış mevsiminin vazgeçilmezi

13:12 - Ekonomi