?>

Kocaeli çınarlarının yeni huzur durağı

Kocaeli'de hizmete açılan saygınlar kulübü'nde yılların deneyimiyle huzuru ve dostluğu bir araya getirerek, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sosyal yaşamın kapılarını açıyor.

Genel - 2 ay önce

Kocaeli’de hizmete açılan Saygınlar Kulübü’nde yılların deneyimiyle huzuru ve dostluğu bir araya getirerek, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sosyal yaşamın kapılarını açıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için hayata geçirdiği Saygınlar Kulübü, yeni yaşam alanı sunuyor. İzmit’in eşsiz manzarası eşliğinde, yıllarca ülkeye hizmet etmiş, emekli olmuş, çocuk yetiştirmiş insanların artık keyifli bir yaşam sürmesi için tasarlanan bu özel mekan, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. İzmit’in en etkileyici manzarasına sahip olan Saygınlar Kulübü, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için sadece bir dinlenme yeri değil, aynı zamanda huzurlu bir sosyalleşme alanı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaş almış vatandaşlarına akranlarıyla vakit geçirme, sohbet etme ve eğlenceli etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. Kulübün sıcak atmosferinde, sakinler sadece dinlenmekle kalmıyor, hayatın tadını çıkarıyor. Burada geçen her dakika, yüzlerde gülümseme bırakıyor. Saygınlar Kulübü’ne gelen Kocaeli’nin çınarları, burada bulmaca çözüp arkadaşlarla sohbet ederken, ücretsiz sunulan çay, simit ve kahveyle keyifli anlar biriktiriyor. Eşleri ya da dostlarıyla vakit geçirebileceği bu ortamda her biri sosyal hayatın tadını çıkarıyor. Büyükşehir belediyesinin sunduğu bu özel hizmet, 65 yaş ve üstü vatandaşların mutlu şekilde vakit geçirebileceği, huzur dolu alan oluşturuyor. "Çok huzurlu bir ortam"

Saygınlar Kulübü’nün sunduğu ortamı çok beğenen 69 yaşındaki Emel Bilgin, "Burası çok güzel bir yer. İzmit’in en güzel manzarasına sahip. Evde oturacağıma burada arkadaşlarımla sohbet ederek vakit geçiriyorum. Gerçekten çok huzurlu bir ortam. Başkanımıza teşekkür ederiz." diyerek kulübün sunduğu fırsatlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "İnsanın hayat kalitesini artırıyor"

63 yaşındaki Yusuf Şahin de Saygınlar Kulübü’nün yalnız yaşayan yaşlılar için önemli bir merkez olduğunu vurgulayıp, "Yıllarca ülkemize hizmet etmiş insanlarız. Burada akranlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Sabahları jimnastik yapanları görmek, diyetisyen desteği almak insanın hayat kalitesini artırıyor. Gerçekten çok memnunuz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

2025-05-03 15:33 - İnsan

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris’teki operasyonda polise çarpıp kaçtılar

2025-05-01 09:32 - Asayiş

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

Fethiye'deki Bisiklet Kazasında Bir Can Kaybı Daha

2025-05-02 10:15 - Asayiş

BİSİKLET YARIŞI VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ

2025-05-01 15:09 - Marmaris

YAĞIŞ SONRASI KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA SEBEP OLDU

2025-05-02 15:53 - Asayiş

Marmaris Balıkçı Barınağında Mazot Sızıntısı Alarmı

2025-05-01 14:23 - Marmaris

İlgili Haberler

Emniyet Müdürü Baybaba, şehit annesini ziyaret etti

21:48 - Genel

ABD’li milyarder Bezos’un Venedik’teki düğün yeri güvenlik endişeleri nedeniyle değiştirildi

21:30 - Genel

KTÜ SEM ile Lokma Tatlı arasında eğitim iş birliği

21:04 - Genel

Emniyet Müdürü Baybaba, birim amirleriyle toplantı yaptı

21:05 - Genel

Genelkurmay Başkanı Gürak, ABD’li mevkidaşı ile görüştü

18:40 - Genel

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset