?>

Konyaaltı Belediyesi organ nakline farkındalık oluşturacak

Konyaaltı belediye başkanı cem kotan, akdeniz üniversitesi organ nakli derneği başkanı hasan kayhan ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan kotan, "organ naklinin öneminin farkındayız. Organ yetmezliği olan hastalarımızın tek tedavi seçeneği olan nakil işlemi konusunda farkındalık yaratılması için çalışmalarımıza hız kazandıracağız" dedi.

Sağlık - 2 ay önce

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Derneği Başkanı Hasan Kayhan ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Kotan, "Organ naklinin öneminin farkındayız. Organ yetmezliği olan hastalarımızın tek tedavi seçeneği olan nakil işlemi konusunda farkındalık kazandırılması için çalışmalarımıza hız kazandıracağız" dedi.

Konyaaltı Belediyesi, organ nakli konusunda da adımlar atmaya hazırlanıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Derneği Başkanı Hasan Kayhan ve yönetimiyle bir araya geldi. Görüşmede, iş birliği içerisinde yapılabilecekler ve organ naklinin önemi konuşuldu. Kotan, Türkiye’de yaklaşık 34 bin hastanın organ ve doku nakli beklediğine dikkat çekerken, Dernek Başkanı Hasan Kayhan Başkan Kotan’a, organ nakli başta olmak üzere sağlık konularındaki duyarlılığından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. "Organ naklinin hayati öneminin farkındayız"

Kotan, "Öncelikle çalışmalarınızı yakından takip ettiğimi söylemek istiyorum. Çok kritik bir görev üstleniyor, insanların hayatına dokunuyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını ve birlikte çalışmaktan gurur duyacağını vurgulayan Başkan Kotan, "Organ naklinin hayati öneminin farkındayız. Organ yetmezliği olan hastalarımızın tek tedavi seçeneği olan nakil işlemi konusunda farkındalık kazandırılması için çalışmalarımıza hız kazandıracağız" diye konuştu. Konyaaltı’nda yapılan sağlık çalışmalarına değinen Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Derneği Başkanı Hasan Kayhan, "Konyaaltı’nda siz göreve geldikten sonra sağlık için atılan adımları takip ediyoruz. Atılan o adımlar gibi organ nakline de farkındalık sağlayacağınıza eminiz. Hassasiyetiniz ve çalışmalarınız için size ve tüm ekibinize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

13. TAYK-Eker Olympos Regatta’da, J70 Match Race yarışları tamamlandı

2025-08-13 22:41 - Spor

Galatasaray-Fatih Karagümrük Maçının VAR Hakemi Açıklandı

2025-08-15 12:08 - Spor

Galatasaray ve Kocaelispor Maçlarının Tarihleri Açıklandı

2025-08-15 09:55 - Spor

Paris Saint-Germain, Süper Kupa’yı ilk müzesine götürdü

2025-08-14 00:30 - Spor

Çanakkale’de gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

2025-08-16 02:35 - Asayiş

Siirt’te sıcaktan bitkin düşen kediye güvenlik görevlisi can suyu oldu

2025-08-15 20:06 - Gündem

Siirt’te sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla "Sağlık Yönetimi Zirvesi" düzenlendi

2025-08-13 15:37 - Sağlık

Metin Ergun'dan TÜİK'e 'Haksızlık' Tepkisi

2025-08-19 13:20 - Ekonomi

ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 16. dönem mezunlarını verdi

2025-08-15 16:51 - Eğitim

Mustafa Konak ’Kıskanmak’ dizisinin kadrosuna katıldı

2025-08-20 11:24 - Magazin

İlgili Haberler

Eğil’de "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" etkinliği

15:43 - Sağlık

Samsun’un sağlık devinde geri sayım başladı: Şehir hastanesi kapılarını açmaya hazırlanıyor

13:49 - Sağlık

Sağlıklı hayat merkezlerinde MHRS’den randevu dönemi başladı

12:43 - Sağlık

Ayancık Devlet Hastanesi ‘Bebek Dostu Hastane’ ünvanını korudu

12:31 - Sağlık

Op. Dr. Öcük: "Burun estetiğinde amaç sadece güzellik değil, sağlıklı nefes alabilmektir"

11:52 - Sağlık

Günün Manşetleri

Aracın çarptığı su samuru telef oldu

15:12 - Gündem

DEAŞ şüphelisi genç tutuklandı

15:03 - Asayiş

Dünya şampiyonu güreşçilerden RTÜK’e ziyaret

15:00 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

14:06 - Asayiş

Yabancı uyruklu kız çocuğunu taciz eden muavin tutuklandı

14:01 - Asayiş