?>

Kreş ve gündüz bakımevinde sona gelindi

Adıyaman belediye başkanı abdurrahman tutdere’nin seçim vaatleri arasında ilk sıralarda yer alan ve üzerinde hassasiyetle durduğu kreş ve gündüz bakımevi projesinde sona gelindi.

İnsan - 4 ay önce

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin seçim vaatleri arasında ilk sıralarda yer alan ve üzerinde hassasiyetle durduğu kreş ve gündüz bakımevi projesinde sona gelindi.

2023 Ağustos ayında temeli atılan, 3 bin 515 metrekare açık, 480 metrekare alana sahip, bahçesinde ve içerisinde çocuklara dönük donatıların yer aldığı kreş ve gündüz bakım evinde, çocuklar ve ailelerin konforuna yönelik her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Çalışmalar kapsamında inşaat çalışmalarının tamamlanmasının yanı sıra bahçe düzenlemesi, peyzaj işleri ile çocuk oyun gruplarının montajına başlandı. Özellikle deprem sonrası artan ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen proje, dar gelirli ailelerin ve çalışan annelerin hayatını kolaylaştıracak ve çocuklarını özel kreşlere gönderemeyen aileler için büyük bir destek sunacak. Projenin detaylarıyla ilgili bilgi veren Başkan Tutdere, “Deprem sonrası en büyük mağduriyeti annelerimiz ve çocuklarımız yaşadı. Aileler, çocuklarının sağlığı ve eğitimi konusunda ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Bu nedenle, seçim vaatlerimiz arasında yer alan kreş ve gündüz bakımevi projesi, sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde öncelikli bir çalışma haline geldi. Bizim önceliğimiz, her zaman annelerin ve çocukların yüzünün gülmesi ve sağlıklı, güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Projenin inşaat çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Şu anda ekiplerimiz, çocuk oyun alanlarının montajı ile peyzaj ve bahçe düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak projeyi halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca, bu önemli projeyi ilerleyen süreçte diğer mahallelerimize de kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 3 Bin 515 metrekare açık alan üzerine inşa edilen projede, 480 metrekare kapalı alana sahip Kreş ve Gündüz Bakımevi yer alıyor. Tesiste, 0-3 yaş ve 3-6 yaş gruplarına yönelik ikişer sınıf, çocuklar için oyun odası, bakım odası, uyku odası ve kütüphane bulunuyor. Standart donatılara ek olarak, öğretmenler için dinlenme odası ve aileler için karşılama odası da projede yer alıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Erdoğan; "Annelerimizin değerini sadece bir günle anlatmak mümkün değil"

08:36 - İnsan

Başkan Tatık şehit annelerini yalnız bırakmadı

08:36 - İnsan

Kırıkkale’de hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandı

02:06 - İnsan

Kütahya’da Haydar Aliyev’in 102. doğum günü anısına resim sergisi

23:44 - İnsan

Tartışmaların odağındaki rektör konuştu: "Sözlerim çarpıtıldı"

23:41 - İnsan

Günün Manşetleri

Şiddet Dozajı Yüksek Akran Zorbalığı

16:28 - Asayiş

Kayserispor’a para cezası

16:15 - Spor

Aile Baskısı İntihara Sürükledi

16:10 - Asayiş

Mardin’de öğretmenin öldüğü silahlı kavgada bir şüpheli gözaltında

16:07 - Asayiş

Cep telefonu bataryası patladı

12:38 - Asayiş