?>

KTO Başkanı Gülsoy: "Atamızın izinde güçlü ve üretken Türkiye için çalışıyoruz"

KAYSERİ TİCARET ODASI (KTO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER GÜLSOY, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EBEDİYETE İRTİHALİNİN 87. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR ANMA MESAJI YAYIMLADI.

Genel - 2 ay önce

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Gülsoy mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 87. yılında rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirterek, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca bir askerî deha değil; milletimize bağımsızlık, özgürlük ve çağdaş bir gelecek kazandıran büyük bir liderdir. Her 10 Kasım, bizlere onun ilke ve devrimlerinin anlamını, bıraktığı mirasın sorumluluğunu ve bizlere düşen görevleri bir kez daha hatırlatır. Atamızın izinde, güçlü ve üretken bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Gülsoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmanın en önemli yolunun, üretmek, bilime değer vermek ve milli birlik ruhunu korumak olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü.

"Bizler iş dünyası olarak, Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’i, ekonomik olarak daha güçlü kılmakla yükümlüyüz. Onun gösterdiği ‘milli ekonomi’ vizyonu doğrultusunda; üreten, istihdam sağlayan, değer katan bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Atatürk’ün ‘Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini kaybederler.’ sözü, bizim için daima yol gösterici olmuştur."

Başkan Gülsoy, Atatürk’ün fikirlerinin rehberliğinde ilerleyeceklerini ifade ederek mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Bizlere düşen en büyük görev, Atatürk’ün emanet ettiği değerlere sahip çıkmak, ülkemizi her alanda daha ileriye taşımaktır. Türk İş dünyası olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet varlığını koruması için, ekonomik bağımsızlığını sürdürmesi gerektiği bilinci içinde hareket edecek ve bu ilke doğrultusunda gayret göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk istiklal mücadelesinin büyük önderi, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi; şükranla, minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Mehmet Çevik Bursa’da sahneyi yıktı geçti: "Benim sahnemde cadılara yer yok"

2025-11-02 12:48 - Magazin

Ünlü sanatçı Ümit Besen, engelli hayranını mutlu etti

2025-11-04 13:25 - Magazin

Cumhuriyet Balosu Sonrası ADD’ye Üye Akını

2025-11-06 15:16 - Marmaris

Belediye Çalışanı İş Kazasında Hayatını Kaybetti

2025-11-06 18:28 - Asayiş

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 0

2025-11-07 01:00 - Spor

BACAĞI KIRILDI HAYATININ SONU OLDU

2025-11-07 14:20 - Marmaris

Muğla Hokey Cumhuriyet Kupası’nda şampiyonlar belli oldu

2025-11-03 12:16 - Spor

İlgili Haberler

ABD Başkanı Trump: "Venezuela, 30 ila 50 milyon varil arasında petrolü ABD’ye devredecek"

03:47 - Genel

Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu

01:27 - Genel

Haymana’da kaplıca turizmine büyük yatırım: Medrese Mahallesi’ne modern tesis yapılacak

22:34 - Genel

5’inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Aksoytürk ve beraberindeki heyet Kırklareli’nde

21:10 - Genel

Bayburt Valisi Eldivan esnafla bir araya geldi

20:36 - Genel

Günün Manşetleri

Askere gidecekti, tabutuna "O şimdi asker" yazılı tülbent serildi

13:58 - Asayiş

Polisten tarihi eser operasyonu

13:56 - Asayiş

Kaldırımda yürüyen kişiye silahlı saldırı: 2 yaralı

13:49 - Asayiş

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyordu

13:48 - Asayiş

Bu okulda manav var, görevli yok

13:45 - İnsan