?>

KTO’da Geniş Katılımlı Sektörel İstişare Toplantısı gerçekleştirildi

Kayseri ticaret odası’nda (kto) hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ekonomi - 10 ay önce

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ramazan ayı boyunca yerel ve zincir marketlerde yüzlerce üründe kampanya ve indirimler yapılacağının müjdesini veren KTO Başkanı Ömer Gülsoy; "Vatandaşlarımızın rahmet ve bereket ayı olan ramazan-ı şerifte gıda ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak, fırsatçılara göz açtırmamak ve şehrimizdeki dayanışma ruhunu güçlendirmek amacındayız. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sloganımızda ‘Ramazan boyunca zam yok, bereket çok’ olacak" dedi. Kayseri’de iş dünyasının nabzını tutan Ticaret Odası, sektörel istişare toplantılarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan ayı öncesi hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, Kayseri Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (Kayseri PERDER) Başkanı Mehmet Buçukoğlu ile çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. Gülsoy: "Sloganımız ramazan boyunca zam yok, bereket çok"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereket ayı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

"Vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’te temel gıda ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak, fırsatçılara göz açtırmamak, şehrimizdeki dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek amacındayız. Bu doğrultuda, sektör temsilcilerimizle bir araya gelerek gerekli adımları atıyoruz. Hem üreticilerimiz hem de perakende sektörü temsilcilerimiz bu süreçte vatandaşlarımıza destek olacak. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sloganımızda ‘Ramazan boyunca zam yok, bereket çok’ olacak."

Toplantıda, yerel ve zincir marketlerin Ramazan ayı boyunca kârsız ürün satışı yapacağı ve temel gıda ürünlerinde önemli indirimler uygulanacağını ifade eden Gülsoy, "Kayseri iş dünyasının bu süreçte üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum. Fiyat istikrarının sağlanması ve halkın alım gücünün korunması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırmızı Et Üreticileri Birliğimiz, Kayseri PERDER üyelerimiz, yerel marketlerimiz, yerel üreticilerimiz fedakârlık yapacaklar. Halkımıza en uygun fiyattan ürünlerini satacaklar. Yüzlerce üründe indirim yapılacak. Bunu da yerel marketlerimize asılan afişlerle halkımıza duyuracağız. Tüketicilerimizi ve sektör temsilcilerimizi de bilinçli hareket etmeye davet ediyorum. Fırsatçılığa karşı da birlikte net bir duruş sergileyeceğiz. Şehrimizin adına leke gelmesini asla istemiyoruz. Devletimizin değil sektör temsilcilerimizin gücünden faydalanmak istiyoruz. Vatandaşımızın yanında olarak indirim yapacak sektör temsilcilerimize, çalışanlarına da şimdiden teşekkür ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularıyla hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim oruçlarımızı ağız tadıyla, sağlıklı bir şekilde tutmayı nasip etsin" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Demirci Halı Dokuma ve Deneyimleme Atölyesi projesi protokolü

16:30 - Ekonomi

Osmangazi’den pazarlarda hizmeti güçlendirecek protokol

16:31 - Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı: Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi’yle 8 milyar 59 milyon lira ödeme gerçekleştirildi

16:16 - Ekonomi

Mersin’de Halk Kart ve öğrenim yardımı ödemeleri yapıldı

15:50 - Ekonomi

Vezirköprü’de süt üretiminin geleceği konuşuldu

15:50 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan