?>

Mahalleye çöp döken 4 şahsa "Yapmayın" diyen muhtar darp edildi

Eskişehir’in orhangazi mahallesi’nde iddiaya göre, özel mülk olan boş araziye kamyonetle çöp döken 4 şahsı uyaran muhtar hüseyin erdemir, maruz kaldığı küfürlerin ardından darp edildi.

Asayiş - 2 ay önce

Eskişehir’de iddiaya göre özel mülk olan boş araziye kamyonetle çöp döken 4 şahsı uyaran 60 yaşındaki Orhangazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdemir, maruz kaldığı küfürlerin ardından darp edildi.

Odunpazarı ilçesinde bulunan Orhangazi Mahallesi’nde dün iddiaya göre muhtar Hüseyin Erdemir’e özel mülk olan araziye peyzaj işi yapan bir şirket çalışanlarınca çöp ve inşaat malzemesi döküldüğü ihbarı yapıldı. Zaman kaybetmeden bahse konu noktaya giden muhtar Erdemir, çöp döken 4 şahsı uyardı. Uyarısına küfürlerle cevap alan 60 yaşındaki muhtar, durumun yanlış olduğunu ve zabıtaya haber vereceğini belirtti. Bunun üzerine daha da sinirlenen 4 şahıstan 2’si muhtara saldırdı. İddiaya göre çöp döken 2 şahsın darp etmesi sonucu muhtarın vücudunun çeşitli yerlerinde incinmeler olurken, montu da yırtıldı. Çamurun üzerine düşen ve panolunu da kirlenen muhtar Hüseyin Erdemir, hastaneden darp raporu alıp, ardından Yıldıztepe Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu. "4 kişiydiler, 2’si bana saldırdı"

Orhangazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdemir, "Bugün saat 5 buçuk civarı vatandaşlar boş araziye çöp ve inşaat malzemesi döküldüğüne dair ihbar etti. Ben de muhtarlığı kapatıp, müdahale etmeye, fotoğraf çekmeye gittim. Oradakilerden birisi atlayıp ’Sen kimsin?’ diye sordu. ’Mahalle muhtarıyım, buraya çöp dökemezsiniz’ dedim. Bana çok kötü küfürler etti. Üzerime saldırıp yakama yapıştı. ’Zabıtaları çağıracağım’ dedim, onlara da küfür etti. Çok büyük küfürler yağdırdı. Ben hepsinden şikâyetçiyim. 4 kişiydiler, 2’si bana saldırdı. Mahalledeki komşular yetişti. Komşular gelince kaçtılar. Beni darp ettiler. Halime bakın, perişan oldum. Daha önce gördüğüm kişiler değildi. Hastaneye gittim, darp raporu aldım. Bizim burası kırsal mahalle olduğu için hep çöp döküyorlar. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Burası şehrin girişi ve güzel görünmesi lazım. Benim mahallenin güzel görünmesi ile ilgili bir sorumluluğum var. Önüne gelen buraya çöp döküyor. Daha önce de böyle bir olay oldu" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Bayraklı’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

2025-03-10 12:46 - Genel

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

İlgili Haberler

Tırın dorsesinde 10 kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi: 6 tutuklama

18:10 - Asayiş

JASAT, 500 bin TL’lik hırsızlık olayını aydınlattı

18:02 - Asayiş

Çorum Valisi Çalgan: "Kişilere karşı işlenen suçlarda genel olarak yüzde 23 azalma yaşandı"

18:04 - Asayiş

Uşak’ta sağanak ve dolu yağışı etkili oldu

18:00 - Asayiş

Antalya’da iki araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

17:47 - Asayiş

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş