?>

MAİS’e ‘Yılın Basın Lansmanı’ ödülü

"bırak geride kalsın" temalı renault duster türkiye lansmanı, otomotiv gazetecileri derneği (ogd) tarafından ‘yılın basın lansmanı’ seçildi.

Ekonomi - 3 ay önce

"Bırak Geride Kalsın" temalı Renault Duster Türkiye Lansmanı, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından ‘Yılın Basın Lansmanı’ seçildi. Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu yıl 10’uncusunu düzenlediği ve otomotiv sektöründeki başarılı markaları ödüllendirdiği tören, 17 Haziran tarihinde gerçekleşti. Otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Basın Lansmanı’ kategorisinde, bu yıl ödül "Bırak Geride Kalsın" temasıyla gerçekleştirilen Renault Duster Türkiye Lansmanı’nın oldu.

Yapılan açıklamaya göre, 2022’de Kars ve Iğdır’da gerçekleştirilen Dacia Jogger lansmanı, 2023’te Gökçeada’da hayata geçirilen Renault Austral lansmanı ve 2024’te Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan Renault Duster lansmanı ile MAİS, ‘Yılın Basın Lansmanı’ ödülünü üç yıl üst üste kazanan marka oldu. Her lansmanını farklı bir hikayeye dönüştüren MAİS, markaları için geliştirdiği iletişim projelerindeki sürdürülebilirliğini de gösterdi. Yılın ‘İnovatif Projesi’ kategorisinde ise Renault törende, Renault Rafale’in Solarbay Opaklaşma Özellikli Panoramik Cam Tavan teknolojisi ise Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından "Yılın İnovatif Projesi" ödülüne layık görüldü. Renault Rafale üzerindeki Solarbay kararan panoramik cam tavan, 1 metrekarelik geniş yüzeyiyle iç mekâna ferahlık katıyor. Tavan konsolundaki bir tuş aracılığıyla ışık seviyeleri istenilen şekilde ayarlanabiliyor, böylece kabin içerisindeki ısı konforu da kontrol altına alınabiliyor.

"Türkiye’nin Duster’ı" Türkiye’nin her yerinde

"Türkiye’nin Duster’ı" sloganıyla yola çıkan lansman, otomotiv sektöründe alışılmış kalıpları yıkarak; onlarca otomotiv gazetecisininoluşturuduğu birbirinden farklı konseptlerle, kendi lansmanlarını kendilerinin gerçekleştirdiği bir temada hayata geçti. Türkiye’nin birbirinden güzel onlarca rotasında, binlerce kilometre yol katedilerek gerçekleştirilen lansman, yepyeni bir deneyim sundu. 35 farklı şehirde, 32 bin kilometrelik bir rotada, 81 ayrı etkinlikle 3 ay boyunca gerçekleştirilen lansman, "Bırak Geride Kalsın" konseptiyle her katılımcıya hayatın yorucu temposundan ve zorunluluklarından uzaklaşarak kendi rotasını seçme ve kendi lansmanını gerçekleştirme özgürlüğü sundu. Bu kapsamlı organizasyon, sadece bir otomobil tanıtımından ibaret olmadı; aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılarla otomobil arasında güçlü bir bağ kurulmasını sağladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Sarıgöl’de üzüm hasadı aralıksız sürüyor

17:17 - Ekonomi

Kütahya OSB MİNSAFEST’te yoğun ilgi

16:34 - Ekonomi

Yargıtay’dan emsal karar: Pandemi dönemindeki zorunlu ücretsiz izinler kıdem tazminatına sayılacak

15:48 - Ekonomi

Osmangazi Belediyesi ata tohumlarını geleceğe taşıyor

15:11 - Ekonomi

Konya’daki süt üreticileri Karapınar’da buluştu

11:17 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

16:34 - Spor

Alev savaşçılarına kadınlardan ‘pişi’ desteği

16:30 - İnsan

Merseyside derbisinde kazanan Liverpool

16:29 - Spor

Tefecilik operasyonunda 5 tutuklama

16:28 - Asayiş

Glutensiz Diyet Gerçekten Sağlıklı Mı?

14:36 - Sağlık