?>

Malatya’da 80’ler ve 90’ların efsane şarkıları gençlerle buluşuyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ, MALATYA GENELİNDEKİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİ 80’LER VE 90’LARIN UNUTULMAZ ŞARKILARIYLA BULUŞTURACAK BİR SES YARIŞMASI DÜZENLİYOR.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Malatya genelindeki lise öğrencilerini 80’ler ve 90’ların unutulmaz şarkılarıyla buluşturacak bir ses yarışması düzenliyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından gençlerin kültürel değerlerle bağlarını güçlendirmek ve müzik alanındaki yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla organize edilen "Liseler Arası 80’ler 90’lar Nostalji Ses Yarışması 2025" başvuruları 7 Kasım’a kadar alınacak.

Yarışmada öğrenciler, Türk pop müziğinin unutulmaz dönemleri olan 1980’ler ve 1990’lardan seçtikleri nostaljik eserleri seslendirecek. Katılımcılar yarışmaya bireysel olarak ya da en fazla üç kişilik gruplar halinde başvurabilecek. Başvurular, öğrencilerin okulları aracılığıyla alınacak onay ve veli izin belgeleriyle birlikte Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak.

Ön eleme süreci 17-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Değerlendirme sonucunda finale kalan yarışmacılar, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda canlı performanslarını sergileyerek jüri karşısına çıkacak. Sahne süresi en fazla 5 dakika olacak yarışmada performanslar, müzik alanında uzman isimlerden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Yarışmanın finalinde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Birinciye tablet, ikinciye akıllı saat, üçüncüye ise bluetooth kulaklık hediye edilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgiye ve katılım şartlarına www.battalgazi.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

2025-10-17 14:08 - Magazin

Marmaris Devlet Hastanesi’nde MR cihazı hizmete girdi

2025-10-13 15:31 - Marmaris

Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı

2025-10-20 06:01 - Magazin

Acıpayamlı kadın kuaför İngiltere’de Dünya 2.’si oldu

2025-10-17 09:29 - Magazin

Katil zanlısının yargılanmasına devam edildi

2025-10-14 17:35 - Asayiş

Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

2025-10-13 13:29 - Magazin

Marmaris Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’tan Ankara çıkarması

2025-10-16 15:55 - Marmaris

İlgili Haberler

Ressam Cenk Mısırlıoğlu, SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı

15:09 - Kültür Sanat

Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü’nden yürüyüş yollarında temizlik

14:44 - Kültür Sanat

Semercilik mesleği Kahramanmaraş’ta yok olma noktasına geldi

14:20 - Kültür Sanat

Kayseri’nin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan hamleler

12:27 - Kültür Sanat

Binlerce yıllık mirasın izinde: Sille Müzeleri ziyaretçi akınına uğruyor

11:55 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem