?>

Malatya’da ilçe yolları yenileniyor

Malatya’da ilçe yolları yenileniyor

Gündem - 5 ay önce

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek, vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla yol düzenleme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yazıhan Eğribük-Sinanlı mahallerinin bağlantı yolu ile Akçadağ İkinciler Mahallesi’nin yolunu çift kat sathi kaplama ile güvenli duruma getiren Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içerisinde yol çalışmalarını tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sundu.

Büyükşehir Belediyesinin ilçelerine gerçekleştirmiş olduğu yol çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Yazıhan Eğribük-Sinanlı mahalle muhtarları ve Akçadağ İkinciler Mahallesi Muhtarı, memnuniyetlerini "Allah Sami Başkanımızdan razı olsun" ifadeleriyle dile getirdiler.

Yazıhan Eğribük- Sinanlı Mahalleri Bağlantı Yolu

Yazıhan ilçesinin Eğribük-Sinanlı mahallerinin 5 bin 800 metre uzunluğundaki bağlantı yolu, çift kat sathi kaplama ile yenilendi.

Yazıhan Eğribük Mahallesi Muhtarı Bektaş İlhan, bağlantı yolunda yaşanan bazı aksaklıkları dile getirerek, "Eğribük mahallemizi Sinanlı mahallemize bağlayan yolumuzun yapılması için daha önceden dilekçe verdik, gerekli yerlere müracaat yaptık ama bir türlü bağlantı yolumuz yapılmadı. Sami Başkanımdan Allah razı olsun, sayesinde 5 bin 800 metre olan bağlantı yolumuz yapıldı. Başkanımız bizi tozdan, çamurdan kurtardı ve yolumuz komple asfaltlandı. Bağlantı yolumuzun bölge sakinlerine hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e ve ekibine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yazıhan Eğribük- Sinanlı Mahalleri Bağlantı Yolu’nda uzun yılladır yol çalışması yapılmadığını ve bu sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in çözdüğünü söyleyen Yazıhan Sinanlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Eliaçık, "Allah devletimizden razı olsun 5 bin 800 metrelik bağlantı yolumuz çift kat sathi kaplama yapılarak, konforlu hale getirildi. Yolumuz yapılmadan önce buradan tozdan geçilmiyordu çünkü aşırı derecede toz vardı ve bundan dolayı da yolu kullananlar, haliyle şikâyet ediyordu. 16 senenin sonunda bağlantı yolumuz asfalt gördü. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Sami Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Akçadağ İkinciler Mahallesi yol düzenleme çalışması

Akçadağ İkinciler Mahallesi’ne 5 bin 500 metre sathi kaplama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol çalışmalarına başlanmadan önce yolun şarampolleri açıldı ve gerekli yerlere yağmur suyu giderleri için büzler konuldu.

Akçadağ İkinciler Mahallesi Muhtarı Mahmut Altan ise yaptığı konuşmada "Mahallemizin 5 bin 500 metrelik yolu sathi kaplama yapıldı. İkinciler Mahallemizin dışında Kaş, Höyük mahalleri ile Kültür Merkezi’ne giden bu yoldaki tozdan kurtulduk. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekibe ve Sami Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'teki Meslek Okulları Gündemde

2025-07-29 11:42 - Marmaris

MUĞLA’DA KADINLAR TOPLU TAŞIMADA ÖNCÜ OLDU

2025-07-26 11:44 - Ulaşım

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

Ekipleri "yılan" alarmına geçirdi, asılsız ihbardan ceza yedi

2025-07-30 23:14 - Asayiş

Bodrum Sahilinde Gizemli Kan Tüpü Bulundu

2025-07-29 14:51 - ÇEVRE

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-07-29 16:59 - Asayiş

Rumen şarkıcı Otilia düğünde sahne aldı

2025-07-28 21:40 - Magazin

Bakan Memişoğlu’nun ziyaret ettiği Kader Dereli, Yoğun Bakıma Servisi’ne alındı

2025-07-24 16:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Arnavutköy’de sağanak yağışta ev ve iş yerlerini su bastı

23:26 - Gündem

Çanakkale’de sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndü

21:10 - Gündem

Giresun’da fırtınada bazı seralar ve yayla evleri hasar gördü

19:43 - Gündem

Belediye ekiplerinin Akbük’te çalışmaları sürüyor

19:44 - Gündem

Muş’ta ekipler seferber oldu: 7 bin kilometre yol açıldı

18:46 - Gündem

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem