?>

Manisa’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları judo müsabakalarıyla başladı

Manisa’da gençlik ve spor bakanlığı tarafından organize edilen 2024-2025 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakaları, judo karşılaşmalarıyla başladı. Manisa gençlik ve spor il müdürlüğü koordinesinde düzenlenen sezonun okul sporları il birinciliği müsabakaları, genç kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen judo müsabakalarıyla başladı.

Spor - 1 yıl önce

Manisa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları, judo karşılaşmalarıyla başladı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen sezonun Okul Sporları İl Birinciliği müsabakaları, genç kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen judo müsabakalarıyla başladı.

Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisinin ardından sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Açılış seremonisine Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Judo İl Temsilcisi Serhat Demir, antrenörler ve sporcular katıldı. 2024-2025 sezonunda Manisa’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla toplam 60 farklı branşta müsabakalar düzenlenecek. Müsabakalarda dereceye giren okullar, iller arası grup, yarı final ve final etaplarında Manisa’yı temsil edecek. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Müsabakaları, merkez ve ilçelerdeki tüm okullardan takımların katılımıyla minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 60 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, okul sporlarının, sporun geniş kitlelere yayılması ve gençlerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Öztürk, 2024-2025 okul sporları sezonunda 45 bin öğrencinin farklı spor branşlarında yer almasını hedeflediklerini belirterek, “Bu sezon, çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak ve spor yapmalarını teşvik etmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bakanlığımızın yürüttüğü okul sporları faaliyetleri sayesinde bu gençlerimizin arasından Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkıyor. Sporcularımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Okul sporları faaliyetleriyle gençlerimizin hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-14 12:11 - Asayiş

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Bayburt’ta arama yapılan araçta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 11:43 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

MEDENİYETİN DOĞDUĞU YERİN GİZEMİ, GÖBEKLİTEPE

2024-11-18 13:07 - Gezi

AĞVA’DA SONBAHAR RENKLERİYLE HUZUR DOLU TATİL

2024-11-15 17:18 - Gezi

İlgili Haberler

Beşiktaş, devre arası çalışmalarına başladı

20:08 - Spor

Sağlık ERVA, madalyalara ambargo koydu

16:30 - Spor

Chelsea’de Enzo Maresca dönemi sona erdi

15:41 - Spor

Melikgazi’nin Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde rakibi Emlak Konut

15:34 - Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor

14:11 - Spor

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan