?>

Manisa’da 30 yıllık asfalt sorunu tek bir talep ile çözüme kavuştu

Manisa büyükşehir belediyesi, yunusemre ilçesi yuntdağ bölgesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. çalışma ile pınarköy ve bergama bayramcılar mahallesi arasındaki 30 yıllık asfalt sorunu çözüme kavuştu. Sorunun bir taleple çözüldüğünü belirten mahalle muhtarları, başkan ferdi zeyrek’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Ekonomi - 8 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Yuntdağ bölgesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile Pınarköy ve Bergama Bayramcılar Mahallesi arasındaki 30 yıllık asfalt sorunu çözüme kavuştu. Sorunun bir taleple çözüldüğünü belirten mahalle muhtarları, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bergama Seklik Mahallesi, Yunusemre Sarıahmetli ve Pınarlar mahalleleri ile Bergama Bayramcılar Mahallesi güzergahında 9 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Pınarköy ile Bergama’ya bağlı Bayramcılar Mahallesi arasındaki 30 yıllık asfalt sorunu da çözüme kavuştu. Çalışmanın ardından Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Pelitalan Mahalle Muhtarı Ömer Altındağ, Bergama’ya bağlı Bayramcılar Muhtarı Aalettin Güçtekin, Pınarköy Muhtarı Hüseyin Sanlı, Uzunlar Muhtarı Mustafa Ali Savak, Örselli Muhtarı Halil Mezik, Süngüllü Muhtarı Davut Arslan, Yenice Muhtarı Mustafa Uslu, Karahüseyinli Muhtarı Müştak Kamavi ve Sarıahmetli Muhtarı Halil Uğur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Başkan Zeyrek: “Allah yapmayı bize nasip etti”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Allah kazasız belasız kullandırsın. Ekip arkadaşlarımız bu konuda çok özverililer. Bizim amacımız derdi dinlemek, derman olabilmek. Bölgenin böyle bir yola ihtiyacı vardı. 30-40 yıldır yapılmamış, Allah yapmayı bize nasip etti” dedi. “Manisalıların emanetini baş tacı yapacağız”

Mahallelerin sorunlarını bildiğini vurgulayan Başkan Ferdi Zeyrek, “Sorunları çözmeye başladık. İnterneti olmayan köylerimiz var, ücretsiz bir şekilde internet hizmeti veriyoruz. Suyu olmayan 147 köyümüz var. Şimdi içme sularını götürüyoruz. Öncelikle altyapımızı güçlendireceğiz. Bunun üzerine üstyapı kurmak daha kolay. Telefon altyapısı, internet altyapısı veya su-kanalizasyon altyapısı yokken, ben o paralara bir tane futbolcu almayı tercih etmeyeceğim. Benim için hizmetin hakkı bu şekildedir. Bu adaletli ve eşitlik anlayışından asla vazgeçmeyeceğiz. Vatandaşımızın derdini yerinde dinleyip, yerinde çözeceğiz. Manisalılar bize güvendi. Köyünü, mahallesini, şehrini emanet etti. Biz bu emaneti baş tacı yapacağız, 5 yılımızı böyle geçireceğiz” ifadelerini kullandı. “Bizi büyük bir ızdıraptan kurtardı”

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı ise “Sarıahmetli, Pınarköy ve Bergama’ya bağlı Bayramcılar Mahallesi üçgeninde 850 metre Manisa’ya ait, 600 metre de İzmir’e ait olan bir yolu tam 41 yıldır yöre halkı olarak yetkililerden rica ediyorduk. Bu yol için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ferdi Başkanım bir kere söylemekle 30-40 yıldır bitmeyen yolu yaptı. Büyük bir ızdıraptan bizi kurtardı. Bu konuda kendilerine minnettarız, teşekkür ediyoruz” dedi. Muhtarlar teşekkür etti

30 yıllık sorunun bir talep ile çözüldüğünü belirten mahalle muhtarları görüşlerini ifade etti. Sarıahmetli Muhtarı Halil Uğur, “Ben 4’üncü dönem muhtarım. Özel idareden beri bu yola dilekçe verdik. Bir sefer söyledik, bir sefer söylememizle Allah razı olsun çözüldü. Bunun için çok teşekkür ederiz. Yolumuz çok perişan vaziyetteydi, asfalt oldu şimdi.” derken, Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Müştak Kamavi, “Ferdi Başkanıma, yol konusunda ve yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Süngüllü Mahalle Muhtarı Davut Arslan, Pınarköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Sanlı, Bergama Bayramcılar Mahalle Muhtarı Alaettin Güçtekin, Uzunlar Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Savak, Pelitalan Mahalle Muhtarı Ömer Altındağ, Yenice Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu ve Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e yol hizmetinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

İlgili Haberler

İhracatta geçen yıl Nisan ayına göre yüzde 15’lik artış

16:06 - Ekonomi

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu:

14:45 - Ekonomi

Van’da market ve bakkalların ekmek dolapları boş kaldı

14:06 - Ekonomi

ETSO Başkanı Alan: ’’Değerlerimiz etrafında kenetlenme kültürümüz oldukça güçlü’’

13:07 - Ekonomi

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "65 ilimizde meyve bahçelerimiz don felaketinden etkilendi"

12:05 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor