Manisa’da toplu ulaşım sorunu ortak akılla çözülecek

Manisa büyükşehir belediye başkanı ferdi zeyrek, toplu ulaşım kooperatiflerinin başkanlarını ağırladı. Kooperatiflerin ve toplu taşıma esnafının sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çalışma yürüttüklerini belirten başkan zeyrek, “benim amacım, ortak aklı oluşturmak, sizi mağdur etmemek. Bu işten para kazanıyoruz, hepimiz evimize ekmek götürüyoruz. Bizim elimize bakan şoförlerimizi mağdur etmemek gerekiyor. Bu sırada duraklarda bekleyen yolcuları, vatandaşlarımızı da mağdur etmememiz gerekiyor. Onlara kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor” dedi.

İnsan - 1 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, toplu ulaşım kooperatiflerinin başkanlarını ağırladı. Kooperatiflerin ve toplu taşıma esnafının sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Zeyrek, “Benim amacım, ortak aklı oluşturmak, sizi mağdur etmemek. Bu işten para kazanıyoruz, hepimiz evimize ekmek götürüyoruz. Bizim elimize bakan şoförlerimizi mağdur etmemek gerekiyor. Bu sırada duraklarda bekleyen yolcuları, vatandaşlarımızı da mağdur etmememiz gerekiyor. Onlara kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa’da hizmet veren toplu ulaşım kooperatiflerinin başkan ve yöneticilerini ağırladı. Kooperatif başkanları, Başkan Zeyrek’i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Konuklarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Zeyrek, kooperatif başkanları ve yöneticileriyle yaşanan sorunlar ve çözümleri noktasında görüş alışverişinde bulundu. Kooperatiflerin ve toplu taşıma esnafının sorunlarını bildiğini ve çözümü için çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Zeyrek, “Sorunlarınızı seçim döneminden beri biliyorum. Çözümleri de yine bu masadan yapacağımızın sözünü vermiştim. Sizlerin mağduriyetini seçim zamanında devamlı gördüm. Geçmişte yapılmayanları hep birlikte nasıl yaparız, bunları konuşmamız gerekiyor. Bugün bu odada konuşuyoruz bunları ama yarın ben kooperatifleri ziyaret edeceğim orada konuşacağız. Belki toplantı salonunda üyelerinizin de bulunduğu bir toplantı yapacağız” dedi. “Siz güzel hizmet etmeye bakın”

Amacının ortak aklı oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Zeyrek, “Benim amacım, ortak aklı oluşturmak, sizi mağdur etmemek. Bu işten para kazanıyoruz, hepimiz evimize ekmek götürüyoruz. Bizim elimize bakan şoförlerimiz olsun, onları mağdur etmemek gerekiyor. Bu sırada duraklarda bekleyen yolcuları, vatandaşlarımızı da mağdur etmememiz gerekiyor. Onlara kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor. Belediye bütçesinin el verdiği oranda da sizin bu zararınızı gidermek de benim boynumun borcu. Seçim döneminde de ben hep bunu söyledim. Siz güzel hizmet etmeye bakın. Tabii ki para kazanacaksınız ve ben bunun önünü açacağımın sözünü vermiştim. Bu çerçevede yaklaşık 2 gündür birçok matematik yaptık. İstanbul, İzmir, Kocaeli bu işi nasıl yapıyor, bunları inceledik. Kilometre başına hak ediş sistemine geçelim, siz para işini düşünmeyin, sadece vatandaşa iyi hizmet etmeyi düşünün. Buna yönelik de matematiksel olarak birçok şey çalıştık. Ben size ’Biz bunu yapacağız’ demeyeceğim. Böyle bir şey yok. Ben size bunları sunayım, siz de bir çalışın, kendi matematiğinizi yapın; ortak noktada buluşuruz diye düşünüyorum” diye konuştu. “Cebinize giren parada asla gözüm olmayacak”

Geçmişte yapılan yanlış uygulamalara da son verileceğini dile getiren Başkan Zeyrek, “Araçlarınızın arkasında eski başkanın size direttiği fotoğrafları ve baskıları vardı. Bence çok yanlış bir uygulama. Yani otobüs sizin, o da sizin bir gelir kapınız. Benim, sizin cebinize giren parada asla ve asla gözüm olmayacak. Hatta sizin cebinizin dolması için de elimden gelen ne gerekiyorsa yapacağım. Çünkü siz para kazanın ki, daha kaliteli araçlarımız olsun, daha kaliteli araç ve hizmet verin ki vatandaşlar mutlu olsun” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İMAR YASASINA TAKILANLAR YENİ KANUNDA ISRARCI

2024-04-23 14:35 - Gündem

MARMARİS’TE YABAN DOMUZU ÇIKMAZI

2024-04-25 17:56 - Marmaris

Marmaris Yenisayfa gazetesi 21.yılını kutladı

2024-04-22 14:32 - Marmaris

BODRUM GEYİK BARAJI HAVZASI’NDA NELER OLUYOR?

2024-04-23 14:52 - ÇEVRE

MARMARİS’TE SAĞLAM TEKNE YERLE BİR EDİLDİ

2024-04-26 11:43 - Marmaris

23 Nisan Çocukları Marmaris Gençlik Derneği ile eğlendi

2024-04-24 14:43 - Marmaris

ÇEVRECİ İMDAT’TAN “KADIN BAŞKANLAR” İÇİN TEMİZLİK

2024-04-25 11:46 - Marmaris

23 NİSAN KORTEJİNDE 104. YIL COŞKUSU

2024-04-24 12:02 - Marmaris

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNE ÖNCÜ OLMALI

2024-04-22 15:19 - ÇEVRE

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

2024-04-23 13:38 - Marmaris

İlgili Haberler

Zonguldak’ta Filistin’e destek yürüyüşü

21:46 - İnsan

SİBERAY ekipleri vatandaşları bilgilendirdi

20:49 - İnsan

Düzce Belediyesi’nden tarımsal üretime katkı

18:15 - İnsan

İsrail’in çadır kentteki katliamı Van’da protesto edildi

17:48 - İnsan

Başkan Akın, hayırlarda vatandaşlarla bir araya geldi

17:51 - İnsan

Günün Manşetleri

Beyoğlu’nda kafeteryanın çatısı alev alev yandı

02:31 - Asayiş

Samsun’da yatak ve koltuk fabrikasındaki yangın sürüyor: Vali Tavlı ve Başkan Doğan olay yerinde

01:19 - Asayiş

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü

00:47 - Asayiş

Yol çalışması yapan işçiye araç çarptı

00:15 - Asayiş

Okula gitmek için evden ayrılan liseli Nderim’den haber alınamıyor

00:06 - Asayiş