?>

Manisa’nın Aziz Yıldırım’ı Galatasaraylı çıktı

Aziz yıldırım

İnsan - 11 saat önce

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Aziz Yıldırım, ismi nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanıyla sık sık karıştırılıyor. Fenerbahçeli Aziz Yıldırım’a ulaşmak isteyenler İnternette buldukları numaradan Manisalı Aziz Yıldırım’ı arayınca Galatasaray taraftarı genç bir sesle karşılaşıyor. Yanlış gelen telefonlar ise genç Yıldırım’ın hayatına eğlenceli bir boyut katıyor.

Manisalı genç Aziz Yıldırım, isminin hikayesini anlatırken babasının fanatik Fenerbahçeli bir arkadaşının ısrarı üzerine isminin verildiğini belirterek, "Babamın arkadaşı, Fenerbahçe’nin başkanı Aziz Yıldırım’dan çok etkilenmiş. Soyadımız da Yıldırım olduğu için babama isim konusunda baskı yapmış. O dönemde babam da bu isteği kıramamış ve ismim Aziz olmuş. Ama ne başkanla bir akrabalığımız var, ne de kendisiyle bir bağlantımız." dedi. "Fanatik Galatasaraylıyım"

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Yıldırım, isim benzerliği nedeniyle haftada birkaç kez telefon aldığını söyleyerek, "Arayanlar, başkan Aziz Yıldırım’ı aradıklarını söylüyor. Ben de ‘Evet, Aziz Yıldırım benim’ diyorum. Ama birkaç dakika sonra yanlış kişiyi aradıklarını fark edip özür diliyorlar. Benim, Galatasaray taraftarı bir Aziz Yıldırım olduğumu öğrendiklerinde şaşırıyorlar." Yanlış aramalar emlak işinden kaynaklanıyor

Ailesiyle birlikte konfeksiyon ve emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren Yıldırım, telefon numaralarının iş sebebiyle internette yayınlandığını ve yanlış aramaların bu yüzden arttığını dile getirerek, "Numaramız internette yer aldığı için insanlar ulaşabiliyor. Bazen gülüp geçiyorum, bazen de gerçekten yorucu oluyor. Ama her telefon konuşması eğlenceli bir anı bırakıyor." diye konuştu. "Başkan Aziz Yıldırım’dan farklıyım"

Kendi adını taşırken farklı bir takımın taraftarı olmanın ilginç olduğunu söyleyen Yıldırım, "Aziz Yıldırım denince herkesin aklına Fenerbahçe Başkanı geliyor. Ama ben tam tersiyim. Galatasaray’a olan sevgimle tanınırım. Telefonla arayıp beni yanlışlıkla bulsalar da, bu durumu kabullendim ve keyif alıyorum." dedi.

Manisa’nın Galatasaraylı Aziz Yıldırım’ı, isim benzerliği nedeniyle yaşadığı bu durumları artık hayatının bir parçası olarak görürken, kendisiyle ilgili yapılan yanlış aramaları ise mizahi bir dille karşılıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

CHP'den AK Parti'ye "Boş Salon" Eleştirisi

2025-06-30 10:10 - Gündem

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

İzmir Menderes’te orman yangını

2025-06-29 14:06 - Asayiş

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

Başkan Aras'tan Marmaris'te Kapsamlı Ziyaretler

2025-07-02 14:28 - Marmaris

MENTEŞE' DE MOTOSİKLETLER ÇARPIŞTI

2025-07-02 00:08 - Asayiş

Yürüyüş yaparken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti

2025-07-03 23:20 - Asayiş

İlgili Haberler

Şehit ateşi Malatya’ya düştü

19:59 - İnsan

Modifiye tutkunları, Bafra’da fuarda buluştu

18:31 - İnsan

Şimşek ve Çınar Aileleri’nin mutlu günü

17:17 - İnsan

Odunpazarı’nda ’Açık Hava Film Günleri’ nostaljik bir başlangıç yaptı

15:20 - İnsan

Sorumsuzluk yine az kalsın felaket getiriyordu

14:59 - İnsan

Günün Manşetleri

İzmir'de ormanı ateşe veren şahıs tutuklandı

15:33 - Asayiş

İzmir’deki yangında şehit olan orman personelinin cenazesi uğurlandı

15:02 - İnsan

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan İki Kritik 'Yangın' Uyarısı

14:49 - Gündem

Seyitgazi’de orman yangınına ekiplerin müdahalesi başladı

13:37 - Asayiş

Kuşadası AKUT Ekipleri İzmir'deki Orman Yangınlarıyla Mücadele Ediyor

13:10 - Gündem