?>

Mansur Yavaş’a ‘Yeşil Enerji Ödülü’

Ankara büyükşehir belediye (abb) başkanı mansur yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler dolayısıyla dünya kalkınma teşkilatı tarafından ‘yeşil enerji ödülü’ne layık görüldü. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan yavaş, “kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

Gündem - 1 yıl önce

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler nedeniyle Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından ‘Yeşil Enerji Ödülü’ne layık görüldü. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yavaş, “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları ile Brezilya’nın Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Da Costa Paes’i ve Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Bin Ahmed Al Jaber’i geride bırakarak uluslararası prestije sahip ‘Yeşil Enerji Ödülü’ne layık görüldü. “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz”

Yavaş, ‘Yeşil Enerji Ödülü’ hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, enerji projelerine sağlanan kurumsal ve finansal desteklerin bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti. Yavaş açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim." “Betona değil yeşile yatırım yapalım”

Uluslararası Dünya Kalkınma Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği ödül törenine Mansur Yavaş adına katılan ABB Başkan Vekili Emre Doğan ise konuşmasında, “Ankara’dan, Mansur Yavaş’tan sizlere selamlar getirdim. Bu ödül için çok teşekkür ediyoruz. Kentlerimizi koruyalım. Betona değil yeşile yatırım yapalım. Daha yeşil bir dünyada hep birlikte kardeşçe yaşayalım” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA GÖL VE DAĞ ARASINDAKİ GİZEMLİ KÖY

2024-09-16 12:14 - Gezi

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Mudanya’da "Avrupa Haraketlilik Haftası" heyecanı

2024-09-17 20:12 - Genel

Jandarma; tarım işçileri, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti

2024-09-20 10:29 - İnsan

Erzurum - Artvin sınırında modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz

2024-09-18 09:19 - İnsan

Haluk Canatar, Yüzme Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

2024-09-18 17:48 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

MUĞLA TATLILARININ EŞSİZ LEZZETİ

2024-09-18 13:44 - Kültür Sanat

Selma Sonat ve Ümit Efekan’dan unutulmaz anılar

2024-09-17 11:11 - İnsan

İlgili Haberler

Van-Çatak yolu çığ düşmeleri nedeniyle 4 gündür ulaşıma kapalı

00:15 - Gündem

Van’da 2026’nın ilk gökyüzü şöleni: "Kurt Dolunayı" görsel şölen sundu

22:50 - Gündem

Eleşkirt’te çığ engeli kaldırıldı, 55 köy yolu ulaşıma açıldı

22:47 - Gündem

Samsun’da fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi

22:26 - Gündem

Siirt’te yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

22:15 - Gündem

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan