?>

Mardinli Arjen, Fenerbahçe Akademisine seçildi

MARDİN'İN ARTUKLU İLÇESİNDE İKAMET EDEN 9 YAŞINDAKİ ARJEN DURUK, İSTANBUL’DA DÜZENLENEN VE ÇOK SAYIDA FUTBOLCU ADAYININ SEÇİLEBİLMEK İÇİN KIYASIYA MÜCADELE ETTİĞİ FENERBAHÇE U-9 FUTBOL AKADEMİSİ SEÇMELERİNİ BAŞARIYLA GEÇEREK AKADEMİYE GİRMEYE HAK KAZANDI.

Spor - 2 yıl önce

Mardin’in Artuklu ilçesinde ikamet eden 9 yaşındaki Arjen Duruk, İstanbul’da düzenlenen ve çok sayıda futbolcu adayının seçilebilmek için kıyasıya mücadele ettiği Fenerbahçe U-9 Futbol Akademisi seçmelerini başarıyla geçerek akademiye katılmaya hak kazandı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen Fenerbahçe Spor Akademileri Türkiye Şampiyonası’nda oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Arjen Duruk, İstanbul’daki seçmelere davet edildi. Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri’nde akademi antrenmanlarında, Futbol Akademisi antrenörleri tarafından belirlenen oyuncu adayları yaş gruplarına göre uyum ve teknik değerlendirmeye tabi tutuldu.

Performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arjen, oynadığı futbol ile U-9 takımına girmeyi başardı. U-9 takımına seçildikten sonra Fenerbahçe akademi ile katıldığı Kocaeli’de düzenlenen Kartepe Cup ve Yalova’da düzenlenen International Maxwell Cup turnuvalarında oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Sporcu bir aileden gelen Arjen’in 13 yaşındaki Ağabeyi Yusuf Deniz Duruk, Mardin Altınordu Spor’da lisanslı olarak top koşturuyor. Arjen’in babası basketbol, annesi de voleybol ile ilgilenmektedir. Hızı, çevikliği, tekniği, hırsı, asistleri, golleri ve futbol zekâsıyla Mbappe’yi andıran, Fenerbahçe U-9 takımında Mardin’i temsil edecek olan Arjen, 9-10-7-11 gibi farklı mevkilerde oynayabilme kabiliyetine sahip.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

KidZania İstanbuldan deprem bölgesindeki çocuklara özel proje

2023-07-10 12:30 - Genel

Pendikte yarışan otomobilin çarptığı araç sürücüsü hayatını kaybetti

2023-07-09 09:00 - Asayiş

Kaçan kurbanlık keçi, 5 gün sonra boş bir evde bulundu

2023-07-05 11:00 - Genel

Bayırköyde çocuklara ücretsiz yüzme kursu

2023-07-06 11:30 - Genel

Göbeklitepede buğdaydan yapılan 100 çeşit yemeğin sunumu yapıldı

2023-07-08 18:30 - Genel

Araç takla attı, 3 kişi yaralandı

2023-07-06 15:30 - Asayiş

Konyada trafik kazası

2023-07-08 17:00 - Asayiş

Adana Demirspor topbaşı yaptı

2023-07-03 16:30 - Spor

Bu yılın 10uncu kruvaziyer gemisi İzmire yanaştı

2023-07-07 15:00 - Genel

Haber alınamayan yaşlı çifte ulaşmak polis apartmana tırmandı

2023-07-05 11:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı’nda hedef üst üste 3. kez Avrupa şampiyonluğu

16:15 - Spor

Filenin Efeleri, Voleybol Milletler Ligi’nde sahne alacak

16:09 - Spor

BAE ekibi Al Wasl, Pedro Malheiro ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu

14:43 - Spor

Sporun kalbi Alanya’da atacak

14:23 - Spor

Pep Guardiola’dan Gazze’ye destek çağrısı

13:16 - Spor

Günün Manşetleri

Bayramda Nostalji Yolculuğu

11:46 - Kültür Sanat

Çocuklarda Hipertansiyon Tehlikesi

10:04 - Sağlık

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Şampiyonu

09:46 - Spor

132 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

09:37 - Asayiş

Deniz Ürünlerinde Üretim Rakamları Açıklandı

08:53 - Ekonomi