Muğla’da düzenlenen 6. Muğla Tazelenme Olimpiyatları Festivali’nde büyük bir başarıya imza atan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Tazelenme Kampüsü Voleybol Takımı, 50x4 kategorisinde şampiyon olarak kupayı Marmaris’e getirdi.
Final karşılaşmasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tazelenme Üniversitesi takımıyla karşılaşan Marmaris ekibi, rakibini mağlup ederek festivalin şampiyonu oldu.
Şampiyon kadroda Elmas Çakmak, Ersin Şen, Neriman Eren ve Abidin Özcan yer aldı. Takımın elde ettiği başarı, festival boyunca büyük takdir topladı.
6 yıl sonra gelen şampiyonluk
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Tazelenme Kampüsü Başkanı Bilal Göreci, elde edilen başarının Marmaris için önemli bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Marmaris Tazelenme Voleybol Takımı Kaptanı Atıf Barıyanık ise takımın uzun süredir bu başarı için mücadele ettiğini ifade ederek, 6 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını yeniden Marmaris’e kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Festival kapsamında elde edilen şampiyonluk, Marmaris Tazelenme Kampüsü öğrencileri ve ilçe sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Takımın başarısı, sporun yaş sınırı tanımadığını bir kez daha ortaya koydu.