?>

Marmaris Spor’da Şampiyonluk Rüzgarı Esiyor

Marmaris Spor Kulübü Başkanı Erdem Karaosmanoğlu, tüm branşlarda gelen şampiyonlukları değerlendirerek, Marmaris halkını birlik olmaya ve gençlere sahip çıkmaya çağırdı.

Marmaris - 3 ay önce

Marmaris Spor Kulübü Başkanı Erdem Karaosmanoğlu, kulübün mevcut durumu, devam eden yatırımlar ve gelecek hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "Marmaris sevdamız" diyerek yola çıktıklarını belirten Karaosmanoğlu, yönetim kuruluyla birlikte yarım kalan hayalleri tamamlamak ve gençlerin geleceklerine umut olmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Futbolda Rota 3. Lig Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) liderlik koltuğunda oturan Marmaris Yat Marina futbol takımının performansına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu vurguladı. Marmaris’in desteğiyle takımı 3. Lig’e çıkarmak istediklerini belirten Başkan, bu başarının ancak tüm şehrin kenetlenmesiyle mümkün olabileceğini ve Marmaris’in profesyonel ligde bir takımı olması gerektiğini söyledi.

Salon Sporlarında Başarı Grafiği Yükseliyor Kulübün sadece futbolda değil, tüm branşlarda zirveyi hedeflediğini ifade eden Karaosmanoğlu, salon sporlarındaki güncel başarıları paylaştı. Kız voleybol takımının grubunu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye’nin en iyi 32 takımı arasına girmeyi başardığını belirten Başkan, basketbol branşında ise bu yıl ilk kez şampiyonluk yaşayarak Bölgesel Lig’e yükseldiklerini hatırlattı. Basketbol takımının yeni ligdeki ilk maçını kazandığını müjdeleyen Karaosmanoğlu, tüm Marmaris halkını yarın akşam saat 20.30’da Beldibi’ndeki yeni kapalı spor salonunda oynanacak maça davet etti.

1200 Sporcu ile Geleceğe Yatırım Altyapıda 7 yaşından 18 yaşına kadar yaklaşık 1200 sporcuya ulaştıklarını belirten Karaosmanoğlu, asıl amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak milli sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Belediye desteğiyle tesisleşme hamlesinin sürdüğünü ve halı sahaların yenilendiğini ifade eden Başkan, bu sürecin bir ekip işi olduğunu vurguladı. Karaosmanoğlu, "Marmaris’in geleceğine sahip çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ancak her şeyi belediyeden beklememek gerekir; Marmarisli hayırseverlerimizin ve sporseverlerimizin de bu yolda bizlere el uzatmasını bekliyoruz," dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Üzerine ağaç devrilen oyuncu İbrahim Yıldız hayatını kaybetti

2026-02-28 02:12 - Asayiş

Beyaz Saray, Trump’ın İran saldırılarını izlediği anlara dair fotoğrafları paylaştı

2026-03-01 00:16 - Siyaset

Kayıp Köpekler İçin Servet Değerinde Ödül

2026-02-27 13:05 - İnsan

Marmaris Emlakçılar Derneği’nden “Sahte İlan Uyarısı “

2026-02-27 10:56 - Marmaris

Marmaris'te Dev Elektrik Kesintisi

2026-02-26 15:25 - Marmaris

Kurtların saldırısına uğrayan ve dağda mahsur kalan at kurtarıldı

2026-02-25 00:25 - Gündem

Maarifin Kalbinde Ramazan Pidesi Atölyesi

2026-02-26 13:21 - Marmaris

Öneş Derici: "Muğla’nın Milli Parkları Ticarete Açılıyor"

2026-02-26 11:53 - ÇEVRE

Muğla Kıyılarında Hukuk Zaferi

2026-02-25 16:36 - ÇEVRE

Marmaris 2026’da Etkinlikler Kenti Oluyor

2026-02-24 17:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Marmaris’in kırsal mahalleleri alarm veriyor 

17:20 - Marmaris

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

12:11 - Marmaris

MARMARİS’TE 15 BİN METRELİK YANGIN EMNİYET YOLU VE ŞERİDİ TAMAMLANDI

09:53 - Marmaris

Marmaris yangın sezonuna hazır: ikinci helikopter de göreve başladı

17:56 - Marmaris

MARMARİS BELEDİYESİNİN ANKETİ KİMLERE KALDI?

17:06 - Marmaris

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem