?>

Marmaris’te Sonbahar Keyfi Halk Kafelerde Yaşanıyor

Marmarisliler, uygun fiyat ve hijyen anlayışıyla hizmet veren Halk Kafelerde sonbaharın ılık günlerinin tadını çıkarıyor.

Marmaris - 14 saat önce

Uygun fiyat, kaliteli hizmet, temiz gıda anlayışıyla vatandaşın tercihi Marmaris Belediyesi Halk Kafeleri oldu. 

Sonbaharın ılık günlerinde Marmarisliler, Belediye’nin işlettiği Halk Kafelerde bir araya gelmeyi tercih ediyor. 19 Mayıs Gençlik Meydanı, Abdi İpekçi Parkı ve Halk Plajı’ndaki Halk Kafeler, uygun fiyatlı hizmeti, temiz ve güvenilir gıda anlayışıyla vatandaşların ilk tercihi haline geldi.

Marmaris Belediyesi’nin halkçı belediyecilik anlayışıyla işlettiği bu kafeler, her yaştan yurttaş için ulaşılabilir, nitelikli ve güvenli sosyal alanlar sunuyor. Özellikle emekliler, yaşlılar ve sabah saatlerinde sahilde yürüyüşe çıkan vatandaşlar, sıcak çaylarını uygun fiyata içip dostlarıyla sohbet etmenin keyfini yaşıyor. Günün her saatinde dolup taşan kafeler, Marmaris’in samimi kent yaşamının en canlı duraklarından biri olarak öne çıkıyor.

Vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğu kafelerde hizmet kalitesi kadar temizlik ve hijyen de büyük titizlikle sağlanıyor. Abdi İpekçi Parkı’ndaki Halk Kafe’de kısa süre önce hizmete giren modern, engelli erişimine uygun tuvaletler ise bu anlayışın somut bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Halkçı belediyecilik anlayışıyla işletilen bu kafelerin Marmaris’te sadece birer dinlenme noktası değil, kentin birlikte yaşama kültürünü güçlendiren dayanışma mekânları haline geldiğini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Halk kafeler, yalnızca uygun fiyatlı işletmeler değil; aynı zamanda Marmarislilerin nefes aldığı, sosyalleştiği, birlikte vakit geçirdiği kamusal alanlardır. Halkın olduğu her yerde biz de varız. Önümüzdeki süreçte hem Halk Kafelerin hem de Halk Büfelerinin sayısını arttırarak halkın cebini koruyan, halkçı politikalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

Marmaris Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’tan Ankara çıkarması

2025-10-16 15:55 - Marmaris

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na Cengizhan Güngör atandı

2025-10-17 19:32 - Gündem

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

Acıpayamlı kadın kuaför İngiltere’de Dünya 2.’si oldu

2025-10-17 09:29 - Magazin

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

2025-10-17 14:08 - Magazin

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

SELMA SONAT'A ÖĞRENCİLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

2025-10-22 14:12 - Marmaris

İlgili Haberler

36. Marmaris Uluslararası Yarış Haftası başlıyor

16:04 - Marmaris

MARMARİS’TEN ANTALYA TURİZM FUARI’NA GÜÇLÜ ÇIKARMA

15:42 - Marmaris

PTT’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Marmaris Kaymakamı Kaya’ya ziyaret

15:22 - Marmaris

Anadolu Sigorta Marmaris Ultra Trail’de Geri Sayım Başladı

15:22 - Marmaris

Siteler mahallesi muhtarlığı’ndan örnek dayanışma çağrısı

15:22 - Marmaris

Günün Manşetleri

Psikolog Kanizi'den Akran Zorbalığı Uyarısı

17:30 - Sağlık

Vali Akbıyık: "Çam balında dünya birincisiyiz"

17:00 - Genel

TÜRSAB’tan Milas-Bodrum Turizmine Destek Ziyareti

15:42 - Turizm

Demos’un Sesi Muğla’da Yankılanacak

15:04 - Kültür Sanat

Datça’dan Bodrum’a Tüm Engeller Aşılıyor

15:04 - İnsan