?>

MASKİ’de projelerin son durumu ve vatandaşların talepleri değerlendirildi

Manisa büyükşehir belediyesi’ne bağlı manisa su ve kanalizasyon idaresi (maski) genel müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak ve birimler arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlediği aylık ilçe şefleri toplantılarına devam ediyor. şubat ayı toplantısında, hayata geçirilen projelerin durumları ve vatandaşların talepleri değerlendirildi.

İnsan - 10 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak ve birimler arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlediği aylık ilçe şefleri toplantılarına devam ediyor. Şubat ayı toplantısında, hayata geçirilen projelerin durumları ve vatandaşların talepleri değerlendirildi.

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, genel müdür yardımcıları Doç. Dr. Özgür Avşar ve Bülent Çamur, daire başkanları ile ilçe şefleri katıldı. Toplantıda, ilçelerdeki hizmetler, çalışmalar ve planlanan yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Saha ekiplerinin tespit ettiği eksikliklerin yanı sıra halkın ilettiği talep ve şikayetler de değerlendirilerek çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Genel Müdür Talat Postacı, Manisa’nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına yedi gün 24 saat sahada olduklarını belirterek, "Yatırım ve projelerimizi artırmak, hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın takipçisi olmak adına ilçe şeflerimizle koordineli olarak çalışıyoruz. Muhtarlar ve vatandaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. İlçelerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Yerinde incelemeler yapıyoruz. Şehrimize daha hızlı ve verimli hizmet götürme noktasında mesai mefhumu gözetmeden, sorunları önleyici, ileriye dönük ve harekete geçici bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

İlgili Haberler

Yeni Yıl Festivali Osmangazi Meydanı’nda yoğun ilgi görüyor

12:38 - İnsan

Vali Sözer’den Bilecik POMEM’e ziyaret

12:34 - İnsan

Adıyamanlı Hanım Orman, 105 yaşında AK Parti’ye üye oldu

12:30 - İnsan

Başöğretmen İlkokulu Öğrencileri Sarıkamış Şehitlerini unutmadı

12:12 - İnsan

Kendini bulmak için dava açan beş isimli adama istinaftan umutları yeşerten karar

12:06 - İnsan

Günün Manşetleri

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim

6 yaşında başladığı bakırcılığı neredeyse yarım asırdır sürdürüyor

13:28 - Kültür Sanat