?>

Mehmet Topal’ın takımı Petrolul’den ’özel’ galibiyet

Mehmet topal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı petrolul ploieşti, romanya ligi play-out’ta sepsi’yi 2-1 mağlup etti.

Spor - 9 ay önce

Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul Ploieşti, Romanya Ligi play-out’ta Sepsi’yi 2-1 mağlup etti. Romanya Down Sendromlular Derneği’nden özel çocuklarla sahaya çıkan Mehmet Topal ve takımı Romanya’da bir ilki gerçekleştirdi.

Romanya 1. Lig ekiplerinden Petrolul Ploieşti, evinde play-out mücadelesinde Sepsi ile karşılaştı. Müsabakada 10 kişi kalan Petrolul Ploieşti sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Petrolul Ploieşti puanını 24’e çıkararak ikinci sıraya yükseldi. Mehmet Topal, özel çocukları konuk etti

Sorumluluk projelerine verdiği destekle adından sürekli söz ettiren Mehmet Topal, Romanya’da bir ilke imza attı. Topal, Romanya Down Sendromlular Derneği ile önemli bir proje gerçekleştirdi. Dernekte yer alan özel çocuklar, futbolcularla el ele mücadele öncesindeki seremonide yer aldı. Ardından ise karşılaşmayı kendilerine ayrılan yerde takip etti. Mehmet Topal: "Onların katkısıyla sahadan galip ayrıldık"

Petrolul Ploieşti Teknik Direktörü Mehmet Topal, özel çocukların maçta yer almasıyla ilgili olarak, "Türkiye’de de birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldım. Bu ayrı bir mutluluk verici bir durum. Sporun birleştirici gücüyle daha önce yapılmayan bir şeyi gerçekleştirdik. Romanya Down Sendromlular Derneği’nden gelen özel çocuklarımız ile seremoniye çıkmak onların yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez. Güzel ve özel bir gün oldu. Bize verdikleri destekten dolayı çok mutluyum. Onların katkısı ile sahadan galip ayrıldık" dedi. "Oyuncularım mükemmel bir mücadele örneği gösterdi"

Karşılaşma hakkında da konuşan Topal, "10 kişi kaldıktan sonra oyuncularım mükemmel bir mücadele örneği gösterdi. Hepsiyle gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Bugün bir takım nasıl olur gösterdik. Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir gündü ve galibiyetin tadını çıkaracağız. 1-0 geriye düştüğümüzde bile içimde bir şüphe olmadı. Maçtan önce de söylemiştim zaten bu hafta yaptığımız çalışmalardan dolayı içim çok rahattı. Maçı çevireceğimizi biliyordum. 2 maçtır 10 kişi kalıyoruz, yapmak istediklerimizi oyuna almak istediğimiz oyuncuları dahil edemiyoruz ama hiçbir problem yok. Biz bir takımız. Kim oynarsa oynasın burada önemli olan takımın galibiyeti" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

40 bin metrekarelik Millet Bahçesini vatandaşlar kullanmaya başladı

2025-04-03 09:39 - Gündem

MEHMET OKTAY'DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASINA SİTEM

2025-04-02 10:41 - Siyaset

BAYRAMDA ULAŞIM RAKAMLARI REKOR KIRDI

2025-04-03 10:59 - Ulaşım

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Dünyaevine Girdi

2025-04-01 17:02 - Gündem

Erzincan’da meyve fidanı satışına yoğun ilgi

2025-04-02 20:26 - Gündem

MARMARİS’TE SAĞANAK YAĞIŞ DEVAM EDİYOR

2025-04-02 14:46 - Marmaris

Köyceğizli Öğrenciler Öykü Yarışmasında Birinciliği Paylaştı

2025-04-01 12:11 - Kültür Sanat

Kütahya OBM’ye 122 geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı

2025-04-04 09:57 - Ekonomi

Başkan Ünlü'den Marmaris'te Yoğun Bayram Mesaisi

2025-03-31 09:44 - Genel

Ak Parti Muğla Milletvekili Mete’den örnek davranış

2025-04-04 16:16 - Marmaris

İlgili Haberler

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet

00:07 - Spor

Selendi Belediyespor liderliğe yükseldi

22:53 - Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir

20:54 - Spor

Çeşme Belediyespor sahasında puan kaybetti

19:57 - Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

19:52 - Spor

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık