?>

Melikgazi’nin kazandıran finans modeli ‘kazan kazan’, birçok ailenin ev sahibi olmasını kolaylaştırdı

2024 YILINDA TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ OLMAYAN FİNANS MODELİNİ GELİŞTİREREK MELİKGAZİ’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRESİ VE ARSA ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYAN MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, ‘KAZAN KAZAN MODELİ’ İLE YAPILAN 10 ADET İHALEDEN 211 TAŞINMAZIN SATIŞININ GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Genel - 3 ay önce

2024 yılında Türkiye’de örneği olmayan finans modelini geliştirerek Melikgazi’den kentsel dönüşüm dairesi ve arsa almak isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘Kazan Kazan Modeli’ ile yapılan 10 adet ihaleden 211 taşınmazın satışının gerçekleştirildiğini söyledi.

Vatandaşları, faizsiz, 36 ay eşit taksit ve yüzde 25 peşinatla ev sahibi yapan finans modelinin mimarı olan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında farklı mahallelerde daireler yaparak hak sahiplerine teslim ediyoruz. Belediyemize kalan daireleri de vatandaşlarımızın beğenisine sunarak yeni yatırımların önünü açıyoruz. Faizsiz, 36 ay eşit taksit ve yüzde 25 peşinat ile vatandaşlarımızı ev ve arsa sahibi yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’de bu kolaylık ve imkanlarla alabilecek pek bir daire yok. Bunu Melikgazi Belediyesi olarak ilk defa biz gerçekleştirdik. Birçok vatandaşımız bu model ile yaptığımız ihalelerimize girdi ve büyük bir memnuniyet yakaladık. Vatandaşlarımız özellikle faizsiz olmasından ayrıca çok memnun kaldı. Kazan kazan modelimiz ile yapmış olduğumuz 9’u konut, biri arsa ihalesi olmak üzere 10 adet satış ihalesinden 211 taşınmazın satışını gerçekleştirdik. Elde ettiğimiz gelir ilçemize yeni hizmetler yeni projeler için maddi kaynak oluşturuyor. Geleceğin Melikgazi’sini inşa etmek için Anbar, Battalgazi, Kazım Karabekir, Yıldırım Beyazıt, Altınoluk, Çorakçılar Mahallesi, Köşk Mahallesi gibi mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Kentsel dönüşüm sadece konutları yenilemek değildir, aynı zamanda şehrimize de değer katan güvenli yaşam alanları inşa etmektir. Melikgazi’mizde modern bir yaşam alanı sunmayı hedefleyerek, sosyal donatı alanlarımızla da mahalle kültürünü yeniden canlandırıyoruz. Ayrıca gelişen inşaat sektörüyle birlikte bölgedeki ticaret ile ekonomik canlanma da sağlanıyor. İlçemizin çehresini değiştirmeye, sağlam, konforlu ve tüm sosyal donatılarıyla nitelikli bir yaşam alanı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Üzerine ağaç devrilen oyuncu İbrahim Yıldız hayatını kaybetti

2026-02-28 02:12 - Asayiş

Beyaz Saray, Trump’ın İran saldırılarını izlediği anlara dair fotoğrafları paylaştı

2026-03-01 00:16 - Siyaset

Kayıp Köpekler İçin Servet Değerinde Ödül

2026-02-27 13:05 - İnsan

Marmaris Emlakçılar Derneği’nden “Sahte İlan Uyarısı “

2026-02-27 10:56 - Marmaris

Marmaris'te Dev Elektrik Kesintisi

2026-02-26 15:25 - Marmaris

Kurtların saldırısına uğrayan ve dağda mahsur kalan at kurtarıldı

2026-02-25 00:25 - Gündem

Maarifin Kalbinde Ramazan Pidesi Atölyesi

2026-02-26 13:21 - Marmaris

Öneş Derici: "Muğla’nın Milli Parkları Ticarete Açılıyor"

2026-02-26 11:53 - ÇEVRE

Muğla Kıyılarında Hukuk Zaferi

2026-02-25 16:36 - ÇEVRE

Marmaris 2026’da Etkinlikler Kenti Oluyor

2026-02-24 17:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Bünyan Belediyesi çevre kirliliğine karşı çalışmalarını sürdürüyor

11:07 - Genel

Kar Tanesi Gelinlik Evi’nde yeni sezon heyecanı

11:05 - Genel

Havran’da kurban bayramı sonrası biyogüvenlik önlemi

10:56 - Genel

Başiskele’de çocuklar ebru sanatıyla tanıştı

10:55 - Genel

Kullanılmayan eşyalar Takas Dükkanı ile yeni sahipleriyle buluşuyor

10:29 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem