?>

Merkezefendi Belediyesinin ‘El Ele İyilik Hareketi’ binlerce ihtiyaç sahibine umut oluyor

Her yıl ramazan ayına özel olarak yapılan ‘merkezefendi el ele iyilik hareketi’yle, bugüne kadar 1804 ihtiyaç sahibine sıcak iftar yemeği ve 301 kişiye gıda kolisi ulaştırdı. Başkan doğan, "dayanışmaya, paylaşmaya devam ediyoruz" dedi.

İnsan - 2 ay önce

Her yıl Ramazan ayına özel olarak yapılan ‘Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi’yle, bugüne kadar 1804 ihtiyaç sahibine sıcak iftar yemeği ve 301 kişiye gıda kolisi ulaştırdı. Başkan Doğan, "Dayanışmaya, paylaşmaya devam ediyoruz" dedi. Merkezefendi Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında uygulanan ‘Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi’ büyümeye devam ediyor. İyilik hareketinin başladığı günden bu yana hayırseverler sıcak iftar yemeğine desteğine 734 bin 220 TL, gıda kolisi desteğine ise 621 bin 750 TL katkıda bulundu.

Sisteme kayıtlı, zorlu ekonomik şartlarda hizmet veren ve iyilik hareketi ile destek olunan restoranlarda hazırlanan iftar menüleri ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ediliyor. Aynı şekilde gıda kolileri de sisteme kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ediliyor.

‘Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi’ne destek olmak isteyen hayırseverler Merkezefendi Belediyesi internet adresinden sıcak yemek bağışı 180 TL ve katlarında yardımda bulunabilecek, gıda kolisinde ise bağış ücreti 750 TL olarak belirlendi. "Dayanışmamız her geçen gün daha da büyüyor"

Zor günleri her zaman birlik ve beraberlikle gidereceklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dayanışmanın her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Doğan, "Hayırsever hemşerilerimizin ‘Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi’mize sağladığı destek sayesinde Merkezefendi’mizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sıcak iftar yemeği ve gıda kolisi ulaşıyor, esnafımız da zorlu ekonomik şartlarda rahat bir nefes alıyor. Tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

İlgili Haberler

Özlü hayvan konukevi ve katı atık tesisini inceledi

00:14 - İnsan

Batman’da binlerce kişi Gazze için yürüdü

22:51 - İnsan

Kütahya Belediye Meclisi’nde MHP’li üyeler toplantıyı terk etti

21:39 - İnsan

Çorum Belediyesi’nin online kurban kesim randevu sistemi 9 Mayıs’ta açılıyor

19:42 - İnsan

Jandarmadan köylerde dolandırıcılık ve güvenlik bilinçlendirme buluşmaları

18:37 - İnsan

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş