?>

Mersin’de 19 Mayıs etkinlikleri sürüyor

Mersin büyükşehir belediyesinin 19 mayıs atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı dolasıyıla düzenlediği gençlik haftası etkinlikleri sürüyor.

Kültür Sanat - 1 yıl önce

Mersin Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyıla düzenlediği Gençlik Haftası etkinlikleri sürüyor.

Özgecan Aslan Meydanı’nda devam eden etkinlikler kapsamında Dj Emircan Saltabaş sahne aldı. Renkli repertuarı ile gençleri eğlendiren Saltabaş’ın ardından sahneye zumba ekibi çıktı. Sportif etkinliklerin ağırlıklı olduğu programda Apçinus Koşu Grubu, farklı bir etkinliğe imza attı. Dharma Yaşam tarafından gerçekleştirilen Temel Yoga etkinliği, günün sevilen ve ilgi gören aktivitelerinden biri oldu. Farklı etkinliklerle enerjilerini atan katılımcılar, MBB Kent Orkestrası’nın konseri ile dinlendi. Gençler ise alanda kurulu şişme oyun alanı, langırt, basketbol, ayak tenisi, voleybol, dart ve badminton ile hem yarıştılar, hem de eğilendiler.

Etkinlikler hafta boyunca sürecek

Etkinlik alanında gençleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz, hazırladıkları etkinliklerle bir hafta boyunca 19 Mayıs’ı kutlayacaklarını belirtti. Kutlama etkinliklerine gençlerin yanı sıra vatandaşları da davet eden Gökayaz, "Gençlerle, Mersin halkıyla burada bir araya geleceğiz. 19 Mayıs’ta Fenerbahçe Meydanı’nda su sporları gösterimiz, Gelincik Tepesi’nde de yamaç paraşütü etkinliğimiz olacak. Hem karada, hem havada, hem de denizde bu güzel bayram kutlayıp, tüm Mersinlileri bir araya getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Tesadüfen geldiği etkinlik alanında çok keyif aldığını anlatan İngilizce Öğretmeni Hale Levent de "Buraya Zumba öğretmenimle geldik. İyi ki geldim. Etkinliklerin birkaç gün süreceğini öğrendim. Her gün geleceğiz" dedi.

Etkinliğe katılan çocuklardan Tarık Batuş ise çok eğlendiğini belirterek, etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS GENÇLİK DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÜNLÜ'YE ANLAMLI ZİYARET

2024-05-15 11:01 - Gündem

MUĞLA’DA GOLF SAHASI İÇİN 1345 AĞAÇ KESİLMESİN

2024-05-13 11:26 - Gündem

BODRUM’DAN S.O.S: “İMDAT, YARDIM EDİN”

2024-05-11 13:46 - Gündem

IŞIK VE GÜNEŞİN DİYARI FETHİYE VE SEYDİKEMER

2024-05-16 11:50 - Turizm

Marmaris’te kaybolan adamdan hala bir iz yok

2024-05-14 12:37 - Asayiş

Bursa’da aç kalan domuz sürüsü şehre indi, vatandaşlar kovaladı

2024-05-12 09:36 - Asayiş

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2024-05-12 14:36 - Marmaris

Kuşadası Belediyesi’nden inşaat yasaklarıyla ilgili duyuru

2024-05-16 09:13 - Siyaset

Kayseri 2. Amatör Küme: Yavru Aslanspor: 6 - Kayseri İdman Yurdu: 1

2024-05-14 08:52 - Spor

İlgili Haberler

Karabiga’da "41. Priapos Deniz Festivali" coşkusu

19:01 - Kültür Sanat

Artvin’in Kafkasör Yaylası’nda boğaların 44. randevusu nefes kesti

17:02 - Kültür Sanat

Gömeç’te 4. Uluslararası Keremköy Festivali başladı

16:34 - Kültür Sanat

Minik dansçılar sahnede göz doldurdu

15:55 - Kültür Sanat

26. Uluslararası Kuşdili Festivali coşkuyla gerçekleşti

15:20 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

İzmir'de ormanı ateşe veren şahıs tutuklandı

15:33 - Asayiş

İzmir’deki yangında şehit olan orman personelinin cenazesi uğurlandı

15:02 - İnsan

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan İki Kritik 'Yangın' Uyarısı

14:49 - Gündem

Seyitgazi’de orman yangınına ekiplerin müdahalesi başladı

13:37 - Asayiş

Kuşadası AKUT Ekipleri İzmir'deki Orman Yangınlarıyla Mücadele Ediyor

13:10 - Gündem