?>

Mersin’de sabah sporları deniz kenarında yoğun ilgiyle devam ediyor

Mersin büyükşehir belediyesinin ‘harekete devam’ projesi kapsamında düzenlenen sabah sporları, haftanın 5 günü deniz kenarında uzman antrenörler eşliğinde yapılıyor. Her yaştan mersinli, spora katılarak hem sağlığını güçlendiriyor hem de sosyal bir ortamda buluşmanın keyfini yaşıyor.

Spor - 3 ay önce

Mersin Büyükşehir Belediyesinin ‘Harekete Devam’ projesi kapsamında düzenlenen sabah sporları, haftanın 5 günü deniz kenarında uzman antrenörler eşliğinde yapılıyor. Her yaştan Mersinli, spora katılarak hem sağlığını güçlendiriyor hem de sosyal bir ortamda buluşmanın keyfini yaşıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ‘Harekete Devam’ sloganıyla sürdürülen sabah sporu etkinliği, Mersinlilerden büyük ilgi görüyor. Haftanın 5 günü gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar, güne spor yaparak daha zinde başlıyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde sabah 06.00’da buluşan sporseverler; ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanlarına, müzik eşliğinde yapılan eğlenceli kardiyo çalışmalarıyla devam ediyorlar.

Kış sezonunda Galatasaray Meydanı, Özgecan Aslan Barış Meydanı, Fenerbahçe Meydanı, Babil Sahili, Davultepe 100. Yıl Plajı ve Kır Kahvesi olmak üzere 6 noktada gerçekleştirilen sabah sporu etkinlikleri, yaz sezonunda Galatasaray Meydanı, Özgecan Aslan Barış Meydanı ve Kır Kahvesi Meydanında devam ediyor. Sadece spor değil, aynı zamanda sosyalleşme imkânı da sunan etkinlik, Mersinlilerin yaşam kalitesine katkı sağlıyor. Her yaştan katılımcının yer aldığı sabah sporlarına talep artarken, vatandaşlar bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar. "Bütün halkımızı sahilde spora davet ediyoruz"

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığında görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Halil İbrahim Balsatan, sabah sporuna vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu anlatarak, "Haftanın 5 günü saat 06.00’da, alanında uzman antrenörlerle spor etkinliği yaptırıyoruz. Hareketlerimiz ısınmayla başlıyor. Müzik eşliğinde eğlenceli kardiyo hareketleriyle de devam ediyor. Sabah sporuna talep oldukça yoğun oluyor. Çünkü sporla birlikte sosyalleşme de gerçekleşiyor. Bütün halkımızı sahilde spora davet ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

İlgili Haberler

Serdar Dursun: "Oyundan çıksam belki daha mantıklıydı ama arma için savaşmak istedim"

23:36 - Spor

Ahmet Oğuz: "Serdar Dursun gibi futbolculara, Kocaelispor’un ihtiyacı var"

23:20 - Spor

Eldor Shomurodov, Süper Lig’de gol krallığında zirveye ortak oldu

22:08 - Spor

Trendyol 1. Lig: Atakaş Hatayspor: 0 - Erzurumspor FK: 3

22:20 - Spor

Trendyol Süper Lig: RAMS Başakşehir: 1 - Kocaelispor: 0 (Maç sonucu)

22:01 - Spor

Günün Manşetleri

Çocuğu fırlatan şüpheli tutuklandı, amca tepki gösterdi

15:19 - Asayiş

Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı

15:13 - Spor

Aracın çarptığı su samuru telef oldu

15:12 - Gündem

DEAŞ şüphelisi genç tutuklandı

15:03 - Asayiş

Dünya şampiyonu güreşçilerden RTÜK’e ziyaret

15:00 - Spor