?>

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: "Terörsüz Türkiye stratejisi emperyal güçlere ödün vermeden, devletimizin kontrolünde ve tedbiri elden bırakmadan yürütülmektedir"

Milliyetçi hareket partisi (mhp) genel sekreteri ismet büyükataman, emperyalist kuşatma ve bölgesel tehditler karşısında türkiye’nin birlik ruhuyla hareket etmesi gerektiğini belirterek, "terörsüz türkiye hedefi, pazarlık ya da teslimiyetle değil, devletimizin kararlı iradesiyle yürütülmektedir" dedi.

Siyaset - 3 ay önce

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, emperyalist kuşatma ve bölgesel tehditler karşısında Türkiye’nin birlik ruhuyla hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Terörsüz Türkiye hedefi, pazarlık ya da teslimiyetle değil, devletimizin kararlı iradesiyle yürütülmektedir" dedi.

Bursa’da MHP Gürsu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programında konuşan Genel Sekreter İsmet Büyükataman, küresel güçlerin Ortadoğu’daki planlarını ve Türkiye’ye yönelik tehditleri değerlendirdi. İsrail’in Filistin, İran ve Suriye’ye yönelik saldırılarını "bölgeyi kuşatma girişimi" olarak niteleyen Büyükataman, Türkiye’nin de bu tehditlerin hedefinde olduğunu vurguladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu tehlikelere karşı milli mücadele çağrısını hatırlatan Büyükataman, "Şükürler olsun ki Türkiye Cumhuriyeti bu saldırılara göğüs gerecek güçtedir. Her vatan evladı bu sorumluluğun farkında olmalı, birlik içinde hareket etmelidir" dedi.

Siyonist ve emperyalist kuşatmaya karşı "iç cephenin tahkimi" çağrısında bulunan Büyükataman, terör örgütlerinin silah bırakmasıyla birlikte önemli bir eşik aşıldığını, "Terörsüz Türkiye" stratejisinin devlet politikası haline geldiğini ifade etti. Muhalefetin bu süreçte sorumsuz bir siyaset anlayışı sergilediğini savunan Büyükataman, "CHP yolsuzluk bataklığında boğulurken, İYİ Parti ise emperyalist senaryoların figüranı haline gelmiştir" diyerek eleştirilerde bulundu. Milletin bu anlayışa itibar etmediğini söyleyen Büyükataman, "Aziz milletimiz Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı etrafında kenetlenmiştir" dedi. Partiye katılan 170 kişiye rozet takıldı

MHP Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ ise, sosyal medyada partilerine yönelik karalama kampanyaları yürütüldüğünü belirterek, "Güç kaybettiğimizi iddia eden ahmaklar iyi izlesin. Son üç ayda Gürsu’da 170 hemşehrimiz partimize katılarak davamıza omuz verdi. 2020’de 567 olan üye sayımız bugün bin 300 civarına ulaştı" dedi.

MHP’nin yalnızca bir parti değil, Türk milletinin değerlerini taşıyan bir dava hareketi olduğunu belirten Akdağ, "5 bin ülkücü şehidimizin yeminleriyle büyüyen bu hareketi sosyal medya algılarıyla durduramazlar. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izindeyiz, davamızdan asla vazgeçmeyiz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Avustralya Başbakanı Albanese’den Erdoğan’a "COP31 ev sahipliği krizinin çözülmesi için" mektup

11:32 - Siyaset

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Eş-Şara, Beyaz Saray’da Trump ile görüşecek

22:10 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde esnafı ziyaret etti

20:49 - Siyaset

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "ABD ile füze programımız konusunda müzakere etmeyeceğiz"

19:48 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: "Birlik ve beraberlikle Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz"

19:06 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel