?>

MHP’li Özdemir’den ‘Mobil İletişim’le ilgili soru önergesi

Milliyetçi hareket partisi (mhp) genel başkan yardımcısı ismail özdemir, ulaştırma ve altyapı bakanlığı’na kayseri’de mobil iletişimde sorun yaşanan bölgelerin tespiti ve yaşanan sorunların aşılabilmesiyle ilgili soru önergesinde bulundu.

Genel - 2 ay önce

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Kayseri’de mobil iletişimde sorun yaşanan bölgelerin tespiti ve yaşanan sorunların aşılabilmesiyle ilgili soru önergesinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Bakanlığı’na Kayseri’de mobil iletişimde sorun yaşanan bölgelerin tespiti ve yaşanan sorunların aşılabilmesiyle ilgili soru önergesinde bulundu. Özdemir sunduğu önergede; "Dijitalleşmenin ve iletişim teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde, vatandaşların haberleşme, eğitim, sağlık ve ticaret gibi alanlarla kesintisiz internet erişimine sahip olması büyük önem taşımaktadır. Özellikle mobil iletişim ve internet kullanımı, kırsal ve merkez ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız açısından eşit hizmet alma hakkının bir parçasıdır. Kayseri ili genelinde mobil iletişim altyapısının ilçe merkezleri ve kırsal yerleşimlerde kapsama oranının ne düzeyde olduğu, ayrıca mobil internet hızlarının ilçeler arasında nasıl farklılık gösterdiği kamuoyu tarafından merak edilmektedir. Bu veriler hem yerel kalkınma planları hem de eğitim, sosyal ve ekonomik faaliyetlerin sağlıklı yürütülmesi bakımından önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından da önergeyle alakalı açıklama yapana Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin 5G iletişime geçmeye hazırlandığı bir dönemde Kayserimizin mobil iletişimde eriştiği seviye ve sorun yaşanan bölgelerin (özellikle bazı ilçelerimiz) tespiti ile beraber, aynı sorunların aşılabilmesi hedefiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na vermiş olduğumuz önerge ile hemşehrilerimiz adına gündemde bulunan sorularımıza cevap talep ettik."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Edremit’te trafik kazası: 2 yaralı

2025-10-01 09:21 - Asayiş

Yağış beraberinde kazayı getirdi; 2 kişi yaralandı

2025-10-01 10:32 - Asayiş

Ordu’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:09 - Asayiş

İki kuzenin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 yaralı

2025-10-01 10:07 - Asayiş

Otomobil su borusu yüklü traktör römorkuna çarptı: 2 yaralı

2025-10-01 09:22 - Asayiş

Elazığ’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:59 - Asayiş

Osmaniye’de otomobil takla attı: 3 yaralı

2025-10-01 00:31 - Asayiş

Antalya’da motosiklet devrildi: 2 Hollandalı turist yaralandı

2025-10-01 10:21 - Asayiş

Şerit değiştiren otomobil motosiklete çarptı

2025-10-01 10:30 - Asayiş

Nilüfer’de Balkan Panayırı ortak şarkıya dönüştü

2025-09-29 14:30 - Magazin

İlgili Haberler

Ömrü sokaklarda geçti, ilk evine 85 yaşında kavuştu

13:13 - Genel

Kocasinan’da kentsel dönüşüm hayatları değiştiriyor

12:48 - Genel

Aydın’da üreticilere 74 bin 90 fide dağıtılacak

12:39 - Genel

Tekirdağ’da artistik buz pateni yarışması düzenlenecek

12:31 - Genel

Yeşim Grup’tan kapsayıcı kültüre güçlü katkı

12:27 - Genel

Günün Manşetleri

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel

Milas’ta Yeşil Alan Çalışmaları Hızlandı

14:59 - ÇEVRE

3 kişiyi öldüren şahıs bacağından vurularak yakalandı

13:53 - Asayiş

Yolda ölü bulunan genç üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı

13:37 - Asayiş