?>

Milas Belediyesi Hizmetlerini Hız Kesmeden Sürdürüyor

Milas Belediyesi, Başkan Fevzi Topuz'un saha ziyaretleri ve vatandaş talepleri doğrultusunda ilçe genelinde yol yapım, parke kaplama ve sosyal alan yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Genel - 3 ay önce

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde tespit ettiği eksiklikler, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleşen çalışmalar ilçemizin farklı mahallelerinde sürüyor. Mahallelerde yoğun çalışmalar yapan ekipler yol çalışmaları yaparak yeni binalar inşa ediyor.

Güllük, Narhisar, Ağaçlıhöyük ve Kargıcak’ta çalışmalar yapıldı…

İlçemizi daha modern bir görüntüye kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Güllük, Narhisar, Ağaçlıhöyük ve Kargıcak Mahallelerinde faaliyetler gerçekleştirdi.

Güllük Mahallesi cami yanı sokak ve bağlantı yolları 3000 m2 kilit parke kaplama ve 310 m karayolu bordürü döşeme işleri tamamlayan ekipler, kaymakamlık lojmanı arkasındaki yolda 550 m2 kilit parke kaplama, 60 m karayolu bordürü döşeme işlerini tamamladı. Ayrıca bu yolda 80 m uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeme işi de yapıldı. 

Narhisar Mahallesi’nde bulunan sosyal alan, sağlık evi önü ve tali yolları 520m² kilit parke kaplama, 150m karayolu bordürü döşeme işlemi tamamlayan ekipler, Kargıcak Mahallesi’nde 550 m2 yol kilit parke taşı kaplama işini yoğun çalışmalar sonucunda tamamladı.

Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda düğün ve etkinliklerini yapabilmeleri için çalışmalar gerçekleştiren ekipler Ağaçlıhöyük Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Alan’da yemek pişirme,  gelin odası, depo ve tuvalet yenileme ve yapım çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun… 

Ekiplerin yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “İlçemizin farklı mahallelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri, muhtar ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma programları hazırlayıp hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Ekiplerimiz Güllük, Narhisar, Ağaçlıhöyük ve Kargıcak Mahallelerimizde faaliyetler gerçekleştirdi. Sorunları yerinde görmek ve yapılması gereken çalışmaları tespit etmek için gerçekleştirdiğimiz ziyaretler bundan sonraki süreçte de devam edecek. Çalışmalarımız tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan’da arı paniği

2025-06-28 13:58 - Gündem

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Yatağan'ın Dipsiz ve Taşkesik Yolları Yenileniyor

2025-06-28 11:00 - Ulaşım

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

Denizlerin akciğerleri nefes alacak

2025-06-27 09:53 - Gündem

KKTC Uçuşlarındaki Fiyat Ayrımcılığı TBMM'de

2025-06-27 15:34 - Gündem

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

İlgili Haberler

Binlerce leylek yuvası, yüzlerce mama kabı: Doğa dostu projeler

12:57 - Genel

Köşk’te kuru incir depolarına sıkı denetim

13:00 - Genel

El emeği ürünlerden elde edilen gelirlerin bir kısmı Filistin’e bağışlanacak

12:53 - Genel

Keçiören Belediyesi’nden kantinlere sıkı denetim

12:47 - Genel

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: "Gazze ve Filistin’deki zulme sessiz kalmadığımızı tüm dünyaya duyuracağız"

12:26 - Genel

Günün Manşetleri

Melek Mosso 2 yıllık eşinden ayrıldı

10:45 - Magazin

Mahalleden Gönderilen Şahıs Silahla Vuruldu

10:11 - Asayiş

Lider Galatasaray, Beşiktaş Derbisiyle Rekorunu Geliştirmek İstiyor

10:01 - Spor

Kuduzdan dünyada her yıl 59 bin kişi yaşamını yitiriyor

09:55 - Sağlık

Yasal Boy Sınırının Altında Avlanan Balığa El Konuldu

09:54 - Gündem