?>

Milletvekili Bozgeyik: "Bayramlar millet olma şuurunu güçlendirir"

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ BÜNYAMİN BOZGEYİK, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJDA; KURBAN İBADETİNİN TESLİMİYETİN, PAYLAŞMANIN VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ NİŞANELERİNDEN BİRİ OLDUĞUNU İFADE ETTİ.

İnsan - 2 ay önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; Kurban ibadetinin teslimiyetin, paylaşmanın ve kardeşliğin en güçlü nişanelerinden biri olduğunu ifade etti.

Bayramların millet olma şuurunu güçlendirdiğini belirten Bozgeyik, mesajında Kur’an-ı Kerim’de geçen "Onların ne etleri ne de kanları Allah’a ulaşır. Allah’a ulaşacak olan ancak sizin takvanızdır" ayetini hatırlatarak, Kurban Bayramı’nın özünde samimiyet, ihlas ve kulluk bilinci taşıdığını vurguladı.

Milletvekili Bünyamin Bozgeyik mesajında, "Kurban; Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini bizlere hatırlatan büyük bir ibadettir. Bu mübarek günler; paylaşmanın bereketini, kardeşliğin kıymetini ve ümmet olmanın sorumluluğunu yeniden idrak etmemize vesile olmaktadır. Peygamber Efendimiz’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla hareket eden aziz milletimiz, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaktır" dedi.

Milli ve manevi değerlerin korunmasının önemine dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, özellikle Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan acıların unutulmaması gerektiğini ifade ederek, "Bayram sevincini yaşarken mazlumları, yetimleri ve gönlü mahzun kardeşlerimizi dualarımızda unutmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Gaziantep’in yardımlaşma ve dayanışma kültürüyle her zaman örnek bir şehir olduğunu belirten Bozgeyik, vatandaşlara büyüklerini ziyaret etmeleri, kırgınlıkları geride bırakmaları ve bayramın manevi iklimini en güzel şekilde yaşamaları çağrısında bulundu.

Milletvekili Bozgeyik mesajının sonunda, başta Gaziantepliler olmak üzere tüm milletin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın insanlığa huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini temenni etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin Valiliği’nden kanlı saldırı açıklaması

2026-05-19 01:59 - Asayiş

Muğla’da 19 Mayıs coşkusu Büyükşehir etkinlikleriyle yaşanacak

2026-05-18 20:16 - Kültür Sanat

Marmaris’te çocuklara portatif havuz sevinci 

2026-05-19 17:04 - Marmaris

Elazığ’da özel sağlık kuruluşlarına yönelik operasyonda hastane sahibi gözaltına alındı

2026-05-18 22:34 - Asayiş

CHP’de 81 İl ve İlçe Başkanı Tek Ses Oldu

2026-05-22 21:11 - Gündem

Samsun’da 19 Mayıs’ta Buray coşkusu

2026-05-19 23:37 - Magazin

Dedublüman’dan Kocaeli’de duygu yüklü gece

2026-05-18 23:07 - Magazin

Pinhani Ordu’da sahne aldı

2026-05-18 23:16 - Magazin

Sinop’ta İlyas Yalçıntaş konseri

2026-05-20 09:03 - Magazin

BAŞKAN ÜNLÜ ‘’ İNŞAAT YASAKLARI BAŞLADI UYMAYANA CEZA KESİLİYOR ‘’ 

2026-05-22 15:38 - Marmaris

İlgili Haberler

Aziz Üstel İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı

18:31 - İnsan

Koruyucu aile programında rektörle sohbeti, anne adaylığı umutları yeşertti

16:57 - İnsan

Başkan Şahin’e Araban’daki asfalt hizmeti için teşekkür

16:57 - İnsan

TRT sinema tırı, Kırıkkale’de çocuklarla buluştu

16:25 - İnsan

Çeşmelerden ayran aktı

15:53 - İnsan

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş