?>

Milletvekili Hatipoğlu: "Boykot çağrısı yapanlar boykot edildi"

Ak parti eskişehir milletvekili nebi hatipoğlu, cumhuriyet halk partisi'nin (chp) tüketim boykotu çağrısıyla ilgili olarak, "tüm bunlara rağmen sonuç ne oldu? Boykot çağrısını yapanların boykot edilmesi oldu" dedi.

Siyaset - 4 hafta önce

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tüketim boykotu çağrısıyla ilgili olarak, "Tüm bunlara rağmen sonuç ne oldu? Boykot çağrısını yapanların boykot edilmesi oldu" dedi.

Milletvekili Nebi Hatipoğlu, açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı. Hatipoğlu’nun açıklamasında, "CHP’nin boykot çağrısının ülkemizde en ufak bir karşılık bulmaması bizlere çok şey anlatıyor kıymetli kardeşlerim. Şöyle özetleyelim; 2 Nisan’da 1 Nisan’a kıyasla 2 katı değerde daha fazla alışveriş yapılmış durumda. 1 Nisan’da 14 milyar TL olan kart alışverişi miktarı, 2 Nisan’da 28 milyar TL’ye yükseldi. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını unutturmak için ekonomiyi sabote etmeye kalkmayı nasıl düşünebildiler, halen inanamamaktayız. Allah’tan hükümetimizin çağrısına her zamanki büyük bir teveccühle karşılık veren halkımız milli ekonomimize ve esnafımıza sahip çıktı. Devletine, milletine sahip çıkan her bir kardeşime teşekkür ediyorum" ifadeleri yer aldı. "Öyle vatandaşı kullanıp, kandırıp kendin gezmek yok"

Milletvekili Hatipoğlu, açıklamasının devamında şunları aktardı:

"Tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum, bu çağrılara kesinlikle kulak asmayınız. Önce bazı markaların iştiraklerini boykota çağırdılar, ertesi gün utanıp vazgeçtiler. Sonra yerli en büyük kahve zincirini boykot etmeye kalktılar. Millet ’Neden?’ diye sorunca saçma sapan cevap bile veremediler. Bir gıda şirketi durup duruken boykot listesine girdi, sonra durup dururken çıktı. Bir otomotiv firmasını boykota çağırdılar. Genel başkanları o markada makam aracı kullanıyor. Eskişehir’de bile CHP’li vekiller, belediye başkanları, il yönetimindeki, belediye meclisindeki siyasiler ile saymakla bitmez isim bu otomotiv firmasının markalarından makam aracı kullanıyor. Buradan çağrım size CHP’li başkanlar, siyasetçiler; o araçları satacaksınız, değiştireceksiniz! Öyle vatandaşı kullanıp, kandırıp kendin gezmek yok! Tüm bunlara rağmen sonuç ne oldu? Boykot çağrısını yapanların boykot edilmesi oldu."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

40 bin metrekarelik Millet Bahçesini vatandaşlar kullanmaya başladı

2025-04-03 09:39 - Gündem

MEHMET OKTAY'DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASINA SİTEM

2025-04-02 10:41 - Siyaset

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Tefecilikten Tutuklandı

2025-03-28 23:05 - Marmaris

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Dünyaevine Girdi

2025-04-01 17:02 - Gündem

Erzincan’da meyve fidanı satışına yoğun ilgi

2025-04-02 20:26 - Gündem

Köyceğizli Öğrenciler Öykü Yarışmasında Birinciliği Paylaştı

2025-04-01 12:11 - Kültür Sanat

MARMARİS’TE SAĞANAK YAĞIŞ DEVAM EDİYOR

2025-04-02 14:46 - Marmaris

Kütahya OBM’ye 122 geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı

2025-04-04 09:57 - Ekonomi

Başkan Ünlü'den Marmaris'te Yoğun Bayram Mesaisi

2025-03-31 09:44 - Genel

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

İlgili Haberler

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Waltz’ın görevden alındığı iddiası

19:00 - Siyaset

Beyaz Saray: "(Değerli madenler anlaşması) Bu ABD’ye geri ödeme niteliğindedir"

17:58 - Siyaset

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: "En büyük savunma ve güvenlik konusu herkesin tok ve rahat içinde olması"

17:46 - Siyaset

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: "Türkiye’nin gücüyle, milli savunma sanayisinin başarılarıyla buradaki milli egemenliğimizi bir kez daha hep birlikte haykırabiliyoruz"

16:47 - Siyaset

Yeniden Refah Partisinde görev değişikliği

16:04 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş