?>

Milletvekili Otgöz’den Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Kurban Bayramı mesajında birlik, kardeşlik ve Gazze'deki duruma dikkat çekti. Otgöz, yatırımların ve terörle mücadelenin süreceğini belirtti.

Gündem - 2 ay önce

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz:  “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Bayramın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yayımladığı mesajında şunları kaydetti.

Bayramın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum…

Huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde bir bayram geçirmemizi niyaz ediyorum.

Bayramlar birlik ve berberliğimizin arttığı, sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir.

Bayramlar, kırgınlıkların unutulup, dostlukların pekiştirildiği, düşkünlerin elinden tutulup yetim ve öksüzlerin sevindirildiği kutsal günlerdir.

Bayramların en önemli özelliklerinden birisi de kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturmasıdır. Özellikle, Gazze’de, Filistin’de zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için işte böyle bir ortama ihtiyaç var. Masum Filistin halkını katleden katil İsrail’i şiddetle kınıyorum.

Büyük Türkiye'nin inşasına kararlılıkla devam ediyoruz…

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Ülkemiz, büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Uygulamaya koyduğumuz orta vadeli ekonomi programı ile üretim ve ihracatımız artıyor. Enflasyon düşüş sürecine giriyor. 

Muğla’mıza yeni bir Muğla daha ekliyoruz…

Türkiye genelinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Muğla’mızda da devasa yatırımlara imza atıyoruz. 13 ilçemizde de yatırım ve icraat yapıyoruz. 

Terörsüz Türkiye hedefimize adım adım kavuşuyoruz…

Terörsüz Türkiye projemizi de kararlılıkla uyguluyoruz. Terörsüz Türkiye ile Ülkemiz prangalarından kurtulacaktır. Kazanan kardeşlik olacaktır. Kazanan tüm Milletimiz olacaktır.

Trafik kurallarına harfiyen uyulmalı…

Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimiz, dikkatli olmalı, hız sınırlarına uymalı, emniyet kemerlerini takmalı. Trafik kurallarına da harfiyen uyulmalıdır. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, hepimiz üzerimize düşenleri yapalım.

Tüm dünyanın huzur içerisinde geçireceği bayramlara ulaşmak temennisiyle, bayramın Muğla’mız, Ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

Milas-Ören Yolu ve Çevre Sorunları TBMM Gündeminde

2025-06-04 15:38 - Gündem

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

2025-06-03 10:25 - Asayiş

İlgili Haberler

Muğla’da PÖH personeline orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verildi

14:19 - Gündem

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

14:21 - Gündem

Gölde sürdürülebilir balıkçılık için denetimler sıklaştırıldı

13:56 - Gündem

Germencik Belediyesi’nden izinsiz kazı operasyonu

13:55 - Gündem

Bodrum’da termometreler şaştı, sahillerde iğne atsan yere düşmedi

13:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Dikkatsizlik tır kazalarını arttırıyor

13:55 - Genel

Boynuna bornoz ipi dolanan 6 yaşındaki Özlem kurtarılmadı

12:23 - Asayiş

Gebelikte Yaz Sıcaklarına Dikkat

12:07 - Sağlık

Torununu bıçaklayan dedenin yargılanması sürüyor

11:52 - Asayiş

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

10:37 - Spor