?>

Milli kick boks sporcularının hedefi olimpiyatlar

Erzurumlu milli kick boks sporcuları bir yandan katılacakları dünya ve avrupa şampiyonalarına hazırlanırken, bir yandan da gözlerini olimpiyatlara çevirdi.

Spor - 9 ay önce

Erzurumlu milli kick boks sporcuları bir yandan katılacakları dünya ve Avrupa şampiyonalarına hazırlanırken, bir yandan da gözlerini olimpiyatlara çevirdi.

23 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapılacak olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası ve 02-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Yunanistan da yapılacak olan Büyükler Avrupa Şampiyonası’na Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü adına katılacak olan milli sporcular, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenörler Emre Şahin ve Cebrail Gençoğlu’nun çalıştırdığı milli sporculardan Vedat Ağyürek 69 kiloda Büyükler Avrupa Şampiyonası’na, 57 kiloda Berat Önal, 63 kiloda Furkan Akgün ve 74 kiloda Muhammet Emin Alkan ise Gençler Dünya Şampiyonası’na katılacaklar. Yaklaşık 11 yıldır Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde Kick Boks Takımı’nı çalıştıran antrenör Emre Şahin ve Cebrail Gençoğlu, sporcularından şampiyonluklar beklediklerini ifade ettiler.

Antrenör Emre Şahin, sporcularının da kendileri gibi dünya ve Avrupa şampiyonu olmalarının onurunu yaşadıklarını vurgulayarak, "Şampiyon olmak ve şampiyonluk zirvesinde kalmak bir çok zorluklar fedakarlıklar gerektiriyor. Elhamdülillah geçen sene bu sporcularımız Türkiye’de yapılan Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olarak İstiklal Marşımızı tüm Avrupa’ya dinlettirdi. İnşallah bu sene de Dünya Şampiyonası’nda tüm dünyaya dinletmek nasip olur. Bu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, maddi ve manevi olarak destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

Milli sporcular Vedat Ağyürek, Berat Önal, Furkan Akgün ve Muhammet Emin Alkan da hedeflerinin daha fazla dünya ve Avrupa şampiyonluğu madalyası almak olduğunu belirterek, "Ülkemizi ve bayrağımızı olimpiyatlarda temsil etmek en büyük hayalimiz. Bunun için yorulmadan çalışıyoruz" şeklinde konuştular.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

MARMARİS AMOS'TA SİNTİNE SIKINTISI

2024-08-05 13:16 - Marmaris

YATAĞAN'DA YENİ ORMAN, ZEYTİN VE TARİH KATLİAMI  

2024-08-07 11:35 - Asayiş

İlgili Haberler

Karşıyaka Voleybol, Miray Gözübüyük ile yollarını ayırdı

10:31 - Spor

Türkiye Taekwondo Federasyonu ile Keçiören Belediyesi arasında tesis anlaşması

10:11 - Spor

Göztepe Voleybol, Bihter Dumanoğlu Yarkın’ı kadrosuna kattı

10:11 - Spor

Yeşilyurt’ta ‘Mini Dünya Kupası’ heyecanı

10:13 - Spor

Kayserispor 6 maçta 14 puan topladı

09:56 - Spor

Günün Manşetleri

Uyuşturucu Satıcısı Adli Kontrolle Serbest Kaldı

17:02 - Asayiş

"05.05.2025" Evlilik Tarihi Türkiye Genelinde Yoğun İlgi Gördü

16:45 - Gündem

Tümörlerde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor

15:42 - Sağlık

Türkiye'nin Kuş Göç Yolları Haritalanıyor

14:34 - Gündem

Gençler Kendilerini Ege'nin Serin Sularına Bıraktı

14:34 - İnsan