?>

Minik raketler Osmangazi’de kıyasıya mücadele etti

Zafer bayramı coşkusunu sporla buluşturan osmangazi belediyesi, düzenlediği masa tenisi turnuvasıyla minik sporseverlere eğlenceli bir gün yaşattı.

Spor - 2 ay önce

Zafer Bayramı coşkusunu sporla buluşturan Osmangazi Belediyesi, düzenlediği masa tenisi turnuvasıyla minik sporseverlere eğlenceli bir gün yaşattı.

Osmangazi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği masa tenisi turnuvasıyla genç sporcuları bir araya getirdi. Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen "30 Ağustos Zafer Kupası" etkinliğinde, 6-14 yaş aralığında 50 sporcu kupa için kıyasıya mücadele etti.

Turnuvaya; Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Osmangazi Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayılan, çok sayıda minik sporcu ve aileleri katıldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalar sonunda kızlar kategorisinde Eylül Açıcı birinci, Efsa Ayten ikinci, Nil Aşçıgil üçüncü, Elanur Göksu ise dördüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Rüzgar Alp Yalçınkaya birinci, Doruk Çavuşoğlu ikinci, Can Ilgaz Tüm üçüncü, Selim Hakan Tekin ise dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren minik sporcular kupalarını ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir’in elinden aldı.

"Osmangazi sporun ve kültürün merkezi"

Ödül töreninde konuşan Esendemir, "30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerden biri de masa tenisi turnuvamız oldu. Çok sayıda çocuğumuz hem 30 Ağustos coşkusunu yaşadı hem de spor yapmanın mutluluğunu tattı. Bütün aileleri ve çocuklarımızı tebrik ediyorum. Osmangazi, sporun ve kültürün merkezi. 30 Ağustos’ta da bunu bir kez daha gösterdik" dedi.

Osmangazi Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayılan da, "Bu mücadelede yalnızca dereceye girenleri değil, katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Onların sporla iç içe olması bizim için en büyük mutluluk" ifadelerini kullandı.

Minikler hem yarıştı hem eğlendi

Turnuvada mücadele eden sporculardan Efsa Ayten, "Çok eğlenceli bir turnuva oldu, biraz yoruldum ama çok heyecanlandım" dedi. Eylül Açıcı ise, "Hem çok heyecanlı hem de yorucuydu ama emeklerimizin karşılığını almak bizi mutlu etti" diye konuştu.

Doruk Çavuşoğlu, "Turnuva eğlenceliydi. Biraz zorlansam da güzel bir başarı elde ettim. Sporun centilmenlik olduğunu bilerek maçlara çıktım" dedi. Nil Aşçıgil ise, "Bizim için bu organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. İlk 3’e girdiğim için çok mutluyum. Bu spora 4 yaşında başladım, şimdi 9 yaşındayım. Daha önce Bursa birinciliğim de olmuştu" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

75 yaşındaki marangoz ustası Şentürk: "Eti senin kemiği benim dönemi bitti"

2025-08-25 13:02 - İnsan

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

İlgili Haberler

Samsunspor’a Coulibaly’den üzücü haber

16:41 - Spor

Anadolu Üniversitesi’nde masa tenisi heyecanı

16:25 - Spor

Liseli gençler şampiyonluk için ter döktü

16:25 - Spor

Düzce’de Hentbol müsabakaları sona erdi

16:21 - Spor

Başkan Özdoğan: "Spor; saygı, kardeşlik ve dayanışma kültürüdür"

16:19 - Spor

Günün Manşetleri

Datça Çomarlık’ta kanalizasyon sorunu çözülüyor

15:49 - Gündem

Dede-Torun Aynı Üniversitede

12:04 - İnsan

34 Yıllık Arayış Son Buldu

12:01 - Genel

Kontrolden çıkan pikap şarampole girdi

11:37 - Asayiş

Reflü Hastalığı Her 5 Kişiden 1’inde Görülüyor

10:41 - Sağlık