?>

Modern yem fabrikası kısa sürede hayata geçecek

KAYSERİ TİCARET BORSASI (KTB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP BAĞLAMIŞ; ÜRETİCİLERİN, SANAYİCİLERİN VE ESNAFIN İHTİYAÇLARINI ÖNCELEYEN ÇALIŞMALARIYLA KAYSERİ’YE DEĞER KATACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN YOĞUN MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Ekonomi - 2 saat önce

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış; üreticilerin, sanayicilerin ve esnafın ihtiyaçlarını önceleyen çalışmalarıyla Kayseri’ye değer katacak projeleri hayata geçirmek için yoğun mesaisini sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde Kayseri’ye modern bir yem fabrikası kazandırılacağının müjdesini veren Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, projede önemli bir aşamanın geride bırakıldığını belirterek fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti. Projenin her aşamasını yakından takip eden Bağlamış, ilgili kurum ve yetkililerle düzenli olarak bir araya gelerek süreç hakkında detaylı bilgi almayı sürdürüyor. Fizibilite çalışmalarının tamamlanma aşamasına gelmesiyle birlikte, yatırım sürecinde yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanmasının beklendiğini dile getirdi. Başkan Bağlamış; Kayseri’nin tarım ve hayvancılık altyapısını güçlendirecek yem fabrikasının hem üreticilere kaliteli ve sürdürülebilir yem tedariki sağlayacağını hem de bölge ekonomisine önemli katkılar sunacağını vurguladı. Hayata geçirilecek yatırımın, sektörün rekabet gücünü artırmasının yanı sıra istihdama ve yerel kalkınmaya da destek olması hedefleniyor.

Kayseri Ticaret Borsası olarak üreticilerin, sanayicilerin ve esnafın beklentileri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Bağlamış; "Şehrimizin geleceğine katkı sağlayacak her projeyi büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Yem fabrikası projemizde fizibilite sürecinin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte somut adımların atıldığı, yatırımın hayata geçirilmesine yönelik önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Kayseri’mize ve sektörümüze değer katacak bu projeyi en kısa sürede hayata kazandırmak için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çorum’da Dünya Kupası finali heyecanı

2026-07-20 01:15 - Spor

Çorum’da Soner Sarıkabadayı coşkusu

2026-07-25 00:15 - Magazin

Çorum’da Buray rüzgarı esti

2026-07-24 00:17 - Magazin

Marmaris'te Kayıp Kadın Aranıyor

2026-07-23 11:36 - Marmaris

Hazırlık maçı: Çorum FK: 0 - Bandırmaspor: 0

2026-07-23 13:59 - Spor

Çorum’da festival coşkusu havai fişek gösterisiyle zirveye çıktı

2026-07-22 00:23 - Gündem

Marmaris yolunda motosiklet kazası sürücü hayatını kaybetti 

2026-07-21 19:55 - Marmaris

Sefo Çorum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

2026-07-26 00:29 - Magazin

Amos Antik Kenti’nde 2026 kazı sezonu başlıyor

2026-07-19 14:54 - Marmaris

BAŞKAN ÜNLÜ, ÇAMDİBİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

2026-07-22 14:08 - Marmaris

İlgili Haberler

Seralarda yeni sezon üretim için solarizasyon dönemi başladı

12:35 - Ekonomi

Mersin’in marka yolculuğunda yeni dönem

12:24 - Ekonomi

ASO’dan yılın ilk yarısı ihracat değerlendirme raporu

11:11 - Ekonomi

Hisarcıklıoğlu’ndan Filyos Limanı vurgusu: "Deniz yolu en ucuz taşımacılık"

22:17 - Ekonomi

Tariş Başkanı Akova: "Zeytinyağında rekolte tahmini için erken"

19:43 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bir ineği telef oldu, 7 inek, 5 buzağı sahibi oldu

14:33 - İnsan

Karşı yola geçmek için alt geçidi kullanmadı, kaza kaçınılmaz oldu

13:51 - Asayiş

Polisin ’Dur’ ihtarına uymadı, 490 bin lira ceza yedi

12:54 - Asayiş

FETÖ soruşturması diyerek girdikleri evde gasp iddiası: Karı koca yakalandı

12:45 - Asayiş

Vücudundan 5 günde 62 parça uyuşturucu çıktı

12:24 - Asayiş