?>

Modifiye tutkunları, Bafra’da fuarda buluştu

Türkiye’nin dört bir yanından gelen modifiye araç tutkunları, yaklaşık bin aracın katılımı ile gerçekleşen fuarda bir araya geldi.

İnsan - 2 ay önce

Türkiye’nin dört bir yanından gelen modifiye araç tutkunları, yaklaşık bin aracın katılımı ile gerçekleşen fuarda bir araya geldi.

Bafra Modifiyeli Otomobilciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Çağlar, Mehmet Yayla ve yönetiminin organize ettiği ve Bafra Derbent Barajı Piknik ve Etkinlik alanında düzenlenen etkinlik, yaklaşık bin araç ve 3 bin kişinin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. Gün botu süren etkinlikte modifiye severler hem araçlarını sergilediler, hem de kıyasıya araçları ile yaptıkları çalışmalarla yarışarak kupa ve katılım belgesine sahip oldular.

Bafra Modifiyeli Otomobilciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Çağlar, "Amacımız bir araya gelip tanışmak ve güzel bir ortam oluşturmak. Araçlara kendi kimliklerimizi, heyecanlarımızı ve hayallerimizi yansıtıyoruz. Jantıyla, müziğiyle, lastiğiyle halkı rahatsız etmeden bu tür etkinliklerin daha sık ve kapsamlı yapılabileceği alanların oluşturulmasını istiyoruz. Bafra Modifiyeli Araç Fuarı vesilesiyle güzel bir atmosferde buluştuk. Gençlerin bu tutkusunu kurallara uygun ve bilinçli şekilde yaşaması önemli. Ülkemizin çeşitli illerinden gelen modifiye tutkunu vatandaşlarımızla eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Fuarımız, her geçen yıl hedeflerinin daha da üzerine çıkıyor. Bu yıl modifiyeli ve klasik araçlarımızı Bafra Derbent Piknik ve Etkinlik alanında sergiledik. Bafra ilçesinde nostaljik bir hava oluşturmak istedik. Etrafa baktığımızda vatandaşlarımızın da hayranlıkla fuarı dolaştığını görmek bizleri çok memnun etmiştir. Modifiyeli araç sahipleri, vatandaşlarımız, esnafımız böyle güzel bir etkinlikte olmaktan dolayı çok mutlular" dedi.

Etkinlik, plaket töreni, başarı kupalarının verilmesinin ardından anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Güllük-Kıyıkışlacık Arasında Deniz Ulaşımı Başladı

2025-07-03 13:02 - Ulaşım

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

CHP'den AK Parti'ye "Boş Salon" Eleştirisi

2025-06-30 10:10 - Gündem

Edremit’te kabağa aşılı karpuzlar rağbet görmedi

2025-07-04 15:41 - Ekonomi

Başkan Aras'tan Marmaris'te Kapsamlı Ziyaretler

2025-07-02 14:28 - Marmaris

İlgili Haberler

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan Sağlıklı Hayat Merkezi ziyaret

16:14 - İnsan

BELKA’nın SGK borcu için 4 gayrimenkulün devredilecek

16:10 - İnsan

Kars’ta köy yolları yapımı kış öncesi tamamlanıyor

15:32 - İnsan

AK Parti Grup Başkanvekili Gül ve Başkan Şahin’den Yılmaz’a ziyaret

15:33 - İnsan

Susuz’da yapılan yatırımlar masaya yatırıldı

15:33 - İnsan

Günün Manşetleri

Balonya, 6 Günde 30 Binden Fazla Ziyaretçiyi Ağırladı

14:23 - İnsan

Akciğer Kanseri Türkiye’nin En Ağır Yükü

13:52 - Sağlık

Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı’nı ruhsatsız çıktı

13:44 - Genel

Küller Arasından Sağ Çıkan Yılan Hayrete Düşürdü

13:36 - Asayiş

Cinayet Zanlısı 18 Gün Sonra Mağarada Yakalandı

13:33 - Asayiş