?>

MTB’den 4. Ananevi İftar

ERZURUM VALİSİ AYDIN BARUŞ, MİLLİ TÜRK TALEBE BİRLİĞİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN 4. ANANEVİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Erzurum Valisi Aydın Baruş, Milli Türk Talebe Birliği Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 4. Ananevi İftar Programına katıldı.

Programda gençlerle ve vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Vali Baruş, iftar sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. İftar sofralarının; kardeşliğin ve dostluğun pekiştiği, insanların birbirinin mutluluğunu yürekten hissettiği ve aynı sofra etrafında buluşmanın verdiği ruhla geleceğe güven ve emniyet içerisinde bakılabildiği sofralar olduğunu belirterek, bu mübarek sofralarda bir araya gelmenin büyük bir nimet olduğunu dile getirdi.

Erzurum’da göreve başlayalı çok uzun bir süre olmadığını ifade eden Vali Baruş, bundan sonraki süreçte Erzurum’un gelişmesi, gençlerin daha iyi imkânlara kavuşması ve şehrin her alanda daha ileriye gitmesi için hep birlikte gayret göstereceklerini belirtti. Gençlerin bilinçli, şuurlu ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesinin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Konuşmasının sonunda yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm vatandaşların kandilini ve bayramını tebrik eden Vali Baruş, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice Ramazanlara ve bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Marmarisli Kadınlardan Eşitlik ve Özgürlük Vurgusu

2026-03-09 14:08 - Marmaris

MHP Marmaris’ten Yeni Sayfa Gazetesi’ne 8 Mart Ziyareti

2026-03-08 17:05 - Marmaris

"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı

2026-03-09 10:34 - Magazin

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

“Cumhuriyetin Kadına Verdiği Yer” Marmaris’te yoğun ilgi gördü

2026-03-09 14:21 - Marmaris

GÖZALTINA ALINAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

2026-03-09 09:54 - Asayiş

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

İlgili Haberler

İzmirli sanatçıların eserleri Filistin’e destek olacak

13:45 - Kültür Sanat

Türkiye-Kırgızistan Türk Film Günleri, 10’uncu kez Bişkek’te sinemaseverlerle buluştu

13:37 - Kültür Sanat

Kilis’te ’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliği

13:38 - Kültür Sanat

Van’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ sergisi

13:17 - Kültür Sanat

34 bin hayvanın sergilendiği Zooloji Müzesi açıldı

13:14 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem