?>

Muğla'da Engelli İstihdamında Yeni Dönem

Muğla İŞKUR ve ENABİRDER arasında imzalanan protokolle, Marmaris'teki engelli bireylerin işe yerleştirilmesi kolaylaştırılacak.

Gündem - 6 saat önce

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) ile Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında engelli danışmanlık ve işe yerleştirme faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla “İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Zahide Altınok,  Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Genel Merkezi adına Genel Başkan Tulgay Hasar’ın katılımıyla  işbirliği protokolü imzalandı. 

Yapılan protokol ile Marmaris’te engelli çalıştırması gereken, özel sektör işverenlerle yapılacak Engelli İş Arayan-İşveren toplantılarının dernek merkezinde gerçekleştirilecek. Böylece Marmaris’te ikamet eden engelli bireyler, engelli iş arayan- işveren görüşmelerine katılımları kolaylaştırılmış olacak.Konuyla ilgili bilgi veren ENABİRDER Genel Başkanı Tulgay Hasar, “ Bu protokol ile Marmaris’te yaşayan engelli bireylerin iş bulma sürecinde hayatını kolaylaştıracak bir adımı atmış bulunmaktayız. Daha kolay ve hızlı bir süreç için İŞKUR’la güçbirliği yaparak, engelli bireylerin iş hayatına atılmasını kolaylaştırmış olacağız. Bu vesileyle engelli bireylerin istihdamı konusunda özveriyle çalışan Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zahide ALTINOK’a duyarlılığı için teşekkür eder, protokolün engelli vatandaşlarımız için hayırlı olmasını dileriz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

Banka güvenlik görevlisi tuvalette başından vurulmuş halde bulundu

2025-05-12 10:40 - Asayiş

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

MUĞLA'DA ULUSLARARASI KOROLAR ŞENLİĞİ

2025-05-10 10:25 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

2025-05-12 10:55 - Asayiş

Marmaris’te engelli vatandaştan belediyeye tepki: "Ekmek kazanmak istiyorum ama yer vermiyorlar"

2025-05-11 16:46 - İnsan

Motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocuk toprağa verildi

2025-05-06 18:31 - Asayiş

Marmaris'te Motosiklet Cezaları Rekor Kırdı

2025-05-13 09:58 - Asayiş

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı

2025-05-08 19:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Denizli’de 01 Haziran ile 31 Ekim 2025 tarihleri arasında ormanlara giriş yasaklandı

16:41 - Gündem

Uludağ Çevre Forumu Bursa Business School’da başladı

16:33 - Gündem

Ağın’da zirai don sonrası bilgilendirme toplantısı

16:31 - Gündem

Kuşadası’nda deniz kaplumbağası kıyıya vurdu

16:23 - Gündem

Pütürge Taşmış Mahallesi’nin 32 yıllık sulama sorunu çözüldü

16:17 - Gündem

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş