?>

Muğlanın şampiyon takımı Türk bayraklarıyla karşılandı

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ HENTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MUĞLA İL KARMASI ERKEK TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Spor - 3 yıl önce

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda Muğla İl Karması Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyon takım Türk bayraklarıyla karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Adana’da 6-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Hentbol Türkiye Birinciliği final maçlarında 2008, 2009 ve 2010 doğumlu oyunculardan oluşan 12’şer il karmaları mücadele etti. Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Muğla İl Karması Erkek Takımı Final maçında Trabzon İl Karması Takımını 17-12 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu yıl Okul Sporları Yıldız Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Hentbol Erkek Takımı Anadolu Yıldızlar Ligi’nde de Türkiye Şampiyonu olarak ikinci şampiyonluğuna ulaştı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve aileleri Muğla İl Müdürlüğü önünde şampiyon takımı bayraklarla ve çiçeklerle karşıladı. Ailelerin alkışlarıyla araçtan inen takımı tebrik eden Muğla Gençlik ve spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Hentbolda daha büyük başarıları hedefliyoruz. Antrenörümüzü, Hentbol Muğla İl Temsilcimizi, sporcularımızı, ayrıca en önemlisi de şampiyon anne babaları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Tebrikleri kabul eden Muğla Hentbol İl Temsilcisi Recai Gülhan ve Antrenör Ufuk Canikli bu yıl Muğla’ya ikinci Türkiye şampiyonluğunu kazandırdıkları için mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Ufuk Canikli ise, “Uzun ve yorucu geçen bir sezonun daha sonuna geldik. Bunca yıl verdiğimiz emeklerin karşılığını bir sezonda iki Türkiye şampiyonluğuyla taçlandırdık. Sezon başından beri özveriyle çalışan sporcularımıza bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Muğla hentbolda çok daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Muğla sporda başarıdan başarıya koşuyor. Bu yıl Anadolu Yıldızlar Ligi’nden Muğla’ya hokey, yüzme ve tenis branşının ardından bir başarıda hentboldan geldi. Bu sezon üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonluğuna ulaşan sporcularımızı, antrenörümüzü ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

ONLARCA YILLIK EMEK YOK SAYILDI

2022-08-09 12:19 - Siyaset

Yoğun bakım servisinde covid tartışması

2022-08-10 17:30 - Sağlık

Sağlıkçılardan kan bağışı

2022-08-05 16:30 - Sağlık

Anne bebek çemberi annelerin can simidi

2022-08-08 10:00 - Sağlık

Alzaymır hastalarına akıllı saat

2022-08-05 13:30 - Sağlık

Büyükşehir hem üretiyor, hem işliyor

2022-08-05 16:00 - Ekonomi

Deniz kenarından İskender Paydaş ile coştular

2022-08-10 14:00 - Magazin

Bodrumda Uzi izdihamı eğlence mekanı kapıları kapattı

2022-08-06 15:00 - Magazin

Hande Dönmez: Yeni single yolda

2022-08-06 15:00 - Magazin

Bodrumda konserler tam gaz sürüyor

2022-08-06 15:00 - Magazin

İlgili Haberler

Bitlisli sporcular Kickboks Türkiye Şampiyonasında büyük başarı elde etti

10:03 - Spor

Filenin Sultanları Çekya'ya Mağlup Oldu

23:43 - Spor

EHF Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası’nda final heyecanı yaklaşıyor

23:30 - Spor

NBA yıldızı Alperen Şengün, Giresun’daki düğünde gündem oldu

22:49 - Spor

Beşiktaş, Orkun Kökçü transferini KAP’a bildirdi

22:22 - Spor

Günün Manşetleri

İkinci El Telefon Alırken Dolandırıcılığa Dikkat!

09:22 - Teknoloji

9 Kilogramlık Dev Kitle Başarılı Ameliyatla Çıkarıldı

08:57 - Sağlık

Sahte Kiralık Araç İlanı Dolandırıcılarına Büyük Darbe

00:26 - Asayiş

Üvey Oğlunu Bıçaklayan Şahıs Tutuklandı

00:05 - Asayiş

Filenin Sultanları Çekya'ya Mağlup Oldu

23:43 - Spor