?>

Muğlaspor’da altyapı masaya yatırıldı

MUĞLASPOR’DA ALTYAPI SEZON DEĞERLENDİRMESİ VE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. "BİRLİK VE BERABERLİĞİ BÜYÜTECEĞİZ" İFADELERİNİ KULLANAN BAŞKAN MENAF KIYANÇ, ALTYAPININ TEMEL HEDEFİNİN A TAKIMA OYUNCU KAZANDIRMAK OLDUĞUNU VURGULADI.

Spor - 5 ay önce

Muğlaspor’da altyapı sezon değerlendirmesi ve veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. "Birlik ve beraberliği büyüteceğiz" ifadelerini kullanan Başkan Menaf Kıyanç, altyapının temel hedefinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu vurguladı. Muğlaspor’da altyapı sezon değerlendirmesi ve veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç Başkanlığında gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri, Altyapı Sorumlusu Kemal Kaban, Alyapı Koordinatörü Serdar Yıldırım, Oyuncu İzleme Şefi Fuat Bozdemir, altyapı teknik heyeti ve veliler katıldı. Düzenlenen toplantıda, altyapı takımlarının sezon içindeki durumu, yürütülen çalışmalar, planlanan projeler ve gelecek dönem hedefleri değerlendirildi. Altyapı Koordinatörü Yıldırım, sezonun özetini ve yol haritasını anlattı. Toplantıda Altyapı Koordinatörü Serdar Yıldırım tarafından sunum gerçekleştirildi. Yıldırım, sezonun başından bu yana yapılan çalışmaların özetini aktararak futbolcuların gelişim süreçleri, velilerle iletişim yöntemi, gelecek planlaması ve altyapının A takım vizyonuna katkısı hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Kıyanç: "Birlik ve beraberliği güçlendireceğiz"

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, altyapıyla birlikte kulüp içindeki birlik ve beraberliği artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim için en önemlisi birlik olabilmek. Altyapı ile birlikte birlik ve beraberliğimizi daha da artıracağız. Bunu velilerimizle birlikte başaracağız. Altyapı sporcularımız ve bu şehirde yaşayan gençler "bu şehrin evlatları" olarak birbirleriyle dostluk içinde hareket etmesi gerekiyor" dedi. Kıyanç, "A takıma oyuncu çıkaramazsak başarısız oluruz"

Altyapının temel hedefinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu belirten Kıyanç, "Aşağıdan yukarı oyuncu çıkaramadığımız sürece başarısız olmuş oluruz" ifadelerini kullandı. Kıyanç ayrıca, gençlerin özgüveni yüksek, ahlaklı, disiplinli ve karakterli bireyler olarak yetişmesini önemsediklerini dile getirdi. Kadınlar maça davet, tribünlere "küfürsüz destek" çağrısı

Kıyanç, taraftarlara küfürsüz ve tek ses destek çağrısında bulunarak, küfür nedeniyle alınabilecek cezaların kulüp açısından olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek, "Şampiyonluk yolunda bir maç küfür cezası aldığımızda, seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kalabiliriz. Bu süreçte böyle bir olumsuzluk yaşamak istemiyoruz. Kadının olduğu yerde küfür olmuyor. Tribünlerde kadın sayısı arttıkça küfür azalacaktır. Kadın taraftarların tribünlerde daha fazla yer almasını bizi desteklemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Toplantının sonunda veliler, altyapı sürecine ilişkin talep ve önerilerini Kulüp Başkanı Kıyanç’a iletti. Görüş ve değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te İhmal Sele Dönüştü

2026-02-13 12:55 - Marmaris

Türk Hava Yolları 100 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirdiği 500. uçağını tanıttı

2026-02-12 17:32 - Genel

Şevval Sam Trabzon hasırına ilmek attı

2026-02-17 14:07 - Magazin

Bursa’nın kadınlar matinesinde güven ve sanat vurgusu

2026-02-18 10:06 - Magazin

Genç oyuncusu Mustafa Konak’ın rol aldığı "Yerçekimi" Berlinale’de yarışacak

2026-02-17 13:47 - Magazin

Nilüfer Genç Caz Evrencan Gündüz ile final yaptı

2026-02-17 10:40 - Magazin

Fatma Girik’in "vasiyet" davasında karar

2026-02-14 09:22 - Magazin

Kırıkkale’de Hüseyin Kağıt konserine binlerce kişi akın etti

2026-02-17 03:12 - Magazin

Emniyetten Kritik Uyarı

2026-02-12 11:03 - Gündem

90’ların duygusal şarkıları yeni albümde hayat buldu

2026-02-13 12:49 - Magazin

İlgili Haberler

Dünya üçüncüsü İngiltere

02:38 - Spor

Çamur ve adrenalin Yenice’de buluştu: Off-Road tutkunları nefes kesti

23:08 - Spor

İsmail Yüksek, dünyaevine girdi

22:47 - Spor

Hazırlık maçı: Eyüpspor 1 - Bandırmaspor 1

21:34 - Spor

Samsunspor, Elliot Watt’ı 4 yıllığına kadrosuna kattı

20:56 - Spor

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş