?>

Muğlaspor kendi evine dönmek istiyor

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, takımın son dönemdeki performansını ve devam eden stadyum kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor - 2 ay önce

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, takımın son dönemdeki performansını, stadyumun durumu ve gelecek maçlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kıyanç, takımın aldığı galibiyetlerin, hedeflenen beklentinin bir sonucu olduğunu ve bu galibiyetlerin abartılmaması gerektiğini belirtti. Sezona Ankara Spor ve Beykoz ile beraberlikle başlayan Muğlaspor, sonrasında Buca Spor, Eskişehir (kupa maçı) ve Kepezspor’u yenerek moral buldu. Başkan Kıyanç, bu galibiyetlerin moral açısından önemli olduğunu vurgularken, "İlk iki maçta iyi oynamamıza rağmen puan kaybetmek bizi üzmüştü. Ancak bu üç maçtaki galibiyet, takımın moral ve motivasyonu için önemliydi" dedi. Kıyanç, yine de, kurulan takım kadrosu ve beklentiler göz önüne alındığında, bu galibiyetlerin "olması gereken" olduğunu ve abartılmaması gerektiğini ekledi. Kıyanç, rakiplerin kendilerine göre daha zorlu takımlarla mücadele ettiğini belirterek, Muğlaspor’un bundan sonraki maçlarının daha belirleyici olacağını söyledi. Stadyum krizinde son durum: "Herkes el ele vermiş durumda"

Muğlaspor’un kendi sahasında oynayamama sorunu devam ederken, Kıyanç stadyumdaki son durum hakkında da bilgi verdi. Stat çalışmaları için Vali, Vali yardımcısı, YİKOP Müdürü, Gençlik Spor İl Müdürü ve müteahhitin iş birliği içinde olduğunu belirtti. "Herkes iyi niyetli, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ama 5 Ekim’e çok az bir zaman kaldı," diyen Kıyanç, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın da otopark alanına asfalt dökülmesi konusunda sürece dahil olduğunu ifade etti. Muğla Atatürk Stadyumu’nun 5 Ekim’deki maça yetişememe ihtimaline karşı tedbir aldıklarını belirten Kıyanç, "5 Ekim’de Bodrumspor’un iç saha maçı olduğundan, 6 Ekim’deki Erbaa maçımızı Bodrum Şehir Stadı’nda oynamak için federasyona başvuruda bulunduk" dedi. Bu durumun, takımın sürekli deplasman oynaması nedeniyle maddi ve mental olarak yorucu olduğunu dile getiren Kıyanç, "Bodrum ne kadar yakın olursa olsun, takım kamp yapıyor, bir gün önce gidiyor. Bu, bizi ve takımı ciddi şekilde yoruyor" şeklinde konuştu. Kıyanç, "Artık 5 Ekim’den sonraki maçı 6 Ekim’de oynadıktan sonra bir daha dış deplasmana gidecek bir psikolojiyi kaldırmak mümkün değil," diyerek Muğla’da oynamanın önemini vurguladı. Son olarak, Muğlaspor’un 19 Ekim’deki maçını kendi sahası olan Atatürk Stadyumu’nda oynamayı hedeflediklerini söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Menteşe'de Yol ve Altyapı Yenileme Başladı

2025-09-19 14:43 - Ulaşım

Çamdibi Mahallesi'nde Hizmet Krizi

2025-09-17 14:38 - Marmaris

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

Marmaris'te 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

2025-09-19 13:04 - Genel

Harita uygulamalarında ’Osimhen Bankı’ kaydedildi

2025-09-23 10:04 - Magazin

Kahramanmaraş’ta özel birey için temsili düğün

2025-09-22 10:12 - Magazin

Köyceğiz Yangınında Son Durum

2025-09-19 13:02 - Asayiş

Marmaris'e İki Dev Kruvaziyer Gemi Birden Yanaştı

2025-09-18 13:33 - Marmaris

Marmaris'te Çevre Temizliği Seferberliği

2025-09-19 17:27 - Marmaris

İlgili Haberler

Nuri Şahin: "İkinci yarı çok iyi bir oyun oynadık ama yetmedi"

23:02 - Spor

Volkan Demirel: "Bu galibiyet bize ilaç gibi gelecek"

23:04 - Spor

Trendyol Süper Lig: Gençlerbirliği: 2 - RAMS Başakşehir: 1 (Maç sonucu)

22:54 - Spor

Özel Sporcular Para Masa Tenisi Mili Takımı, Dünya şampiyonu

22:29 - Spor

Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç’ın avukatından açıklama

21:44 - Spor

Günün Manşetleri

Bakan Fidan, Roman mevkidaşı ile görüştü

14:23 - Siyaset

Türk Telekom geleceğin şehirlerini 5G ile inşa edecek

13:36 - Ekonomi

FETÖ operasyonunda biri kamu görevlisi 2 kişi yakalandı

13:33 - Asayiş

Gastronominin profesyonelleriyle buluştu

13:30 - Genel

Oltayla yakalanan deniz levreği 9 bin liraya satıldı

13:19 - Ekonomi