?>

Muradiye OSB Başkanı Kıvırcık: "Yerli markalara boykot değil destek zamanı"

Manisa'nın muradiye organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanı osman kıvırcık, chp tarafından başlatılan boykotla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan kıvırcık, "yerli markalara boykot değil destek zamanı" diyerek boykotun yerli üretime ve ekonomiye darbe vuracağını kaydetti.

Ekonomi - 9 ay önce

Manisa’nın Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, CHP tarafından başlatılan boykotla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kıvırcık, "Yerli markalara boykot değil destek zamanı" diyerek boykotun yerli üretime ve ekonomiye darbe vuracağını kaydetti.

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, yerli ve milli markalara CHP tarafından başlatılan boykot çağrısını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile eleştirdi. Yerli markaları boykot etmek yerine destek verilmesi gerektiğini aktaran Kıvırcık, "Son günlerde Türkiye’de yaşanan siyasi gelişmelerle birlikte bazı markalar kamuoyunda hedef haline geldi ve çeşitli boykot çağrıları yapılıyor. Bu tür çağrıların uzun vadede ülke ekonomisine, yerli üretime ve istihdama olumsuz etkiler doğurabileceğine dikkat edilmelidir. Yerli markalar, sadece ticari işletmeler değil, aynı zamanda ülkemizin üretim gücünü, istihdam kapasitesini ve uluslararası pazarlardaki temsil kabiliyetini yansıtan önemli değerlerdir. Bu firmalar, binlerce çalışana doğrudan ya da dolaylı olarak geçim kaynağı sağlamakta, tedarik zinciriyle birlikte geniş bir ekonomik ekosistemi beslemektedir. Firmalara yapılan boykot, aslında bu firmalardan geçimini sağlayan binlerce vatandaşımızın yaşam hakkını boykot etmektir. Yerli markalarımızın siyasi tartışmaların dışında tutulmasını ve ülke ekonomimizin kendi vatandaşlarımız tarafından etkilenmeye çalışılarak siyaseten haklı çıkılabileceği iddiasından vazgeçilmesi gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MEHMET OKTAY'DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASINA SİTEM

2025-04-02 10:41 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Dünyaevine Girdi

2025-04-01 17:02 - Gündem

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Tefecilikten Tutuklandı

2025-03-28 23:05 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

Köyceğizli Öğrenciler Öykü Yarışmasında Birinciliği Paylaştı

2025-04-01 12:11 - Kültür Sanat

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

Başkan Ünlü'den Marmaris'te Yoğun Bayram Mesaisi

2025-03-31 09:44 - Genel

Köyceğizli Miniklerden Sıfır Atık Farkındalığı

2025-03-29 11:22 - Gündem

Marmaris Polisi Bayram Trafiğinde Güvenliği Artırıyor

2025-03-31 09:42 - Genel

İlgili Haberler

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

23:29 - Ekonomi

Mudanya yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

23:25 - Ekonomi

Bakan Yerlikaya: "5-6 yıl içinde Konya’nın 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşacağına inanıyorum"

21:42 - Ekonomi

Bakan Bolat: "Enflasyonda son 48 ayın en düşük rakamlarına geldik"

21:34 - Ekonomi

Bakan Şimşek: "Batman, Türkiye’nin yeni üretim merkezlerinden biri olacak"

18:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs polis tarafından yakalandı

15:31 - Asayiş

Şehit Babası Mustafa Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

15:25 - İnsan

Doğu yine dondu

14:44 - Gündem

Engelli ve ailelerinin yaşam kalitesini artırma çalıştayı

14:23 - Eğitim

TBB’den Milas Belediyesi’ne Paletli Ekskavatör Desteği

14:09 - Genel