?>

Muş’ta kayaklı koşu yarışması asfalt yolda yapıldı

Muş'ta düzenlenen kayaklı koşu il birinciliği yarışması, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle 60 sporcunun katılımı ile asfalt yolda gerçekleştirildi.

Spor - 5 ay önce

Muş’ta düzenlenen Kayaklı Koşu İl Birinciliği Yarışması, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle 60 sporcunun katılımı ile asfalt yolda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya çeşitli yaş gruplarından sporcular katıldı. Muş’ta yeterli kar yağmaması nedeniyle Kayaklı Koşu İl Birinciliği Yarışması asfalt yolda tekerlekli kayaklarla yapıldı. 60 sporcunun katıldığı yarışmada, 2013 doğumlu Zümral Sahra Kaçmen, uzman antrenör Berna Yılmaz’ın öncülüğünde katıldığı yarışmada kendi kategorisinde Muş birincisi oldu.

Asfalt zeminde yarışmanın farklı olduğunu söyleyen Zümral Sahra Kaçmen, “Bu yıl yarışlar bizim için biraz farklı geçti. Normalde kar üzerinde kayak yapmak çok daha heyecan verici ama bu kez asfalt yolda yarışmak zorunda kaldık. İlk başta alışmak zor oldu, çünkü zemin karla kıyaslandığında oldukça sert ve farklı bir deneyim sunuyor. Ancak her şartta mücadele etmeye alışkınız. Bu yarışta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bu ortamda bile yarışmanın keyfini çıkardım. Umarım en kısa zamanda kar yağar ve gerçek pistlerimize döneriz. Yine de bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kayaklı Koşu Antrenörü Berna Yılmaz ise “Bu yıl maalesef hava şartları nedeniyle kar üzerinde yarışamadık, ancak sporcularımızın gelişimi ve motivasyonlarını kaybetmemeleri adına asfalt yolda bu yarışı gerçekleştirmek önemliydi. Sporcularımız her türlü zorluk karşısında özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar. Bu yarış onların dayanıklılığını ve uyum sağlama becerilerini bir kez daha ortaya koydu. Kar yağmadığı için pistlerde yarışamamak üzücü, ancak bu şartlarda bile yarışarak sporu sevdirmeye devam ediyoruz. Umarım önümüzdeki günlerde kar yağar ve asıl pistlerimizde daha iyi şartlarda çalışmaya devam ederiz” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta 10 kilo 267 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 13:29 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 99.3 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-03 09:50 - Asayiş

Şırnak’ta 50 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-06 13:16 - Asayiş

Ağrı’da 1 kilo 44 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 15:17 - Asayiş

Akaryakıt deposuna zulalanmış 54 kilo likit metamfetamin maddesi ele geçirildi

2024-12-31 16:30 - Asayiş

Şırnak'ta 50 Kilo 700 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-06 13:22 - Asayiş

52 Yaşındaki Torbacı Metamfetaminle Yakalandı

2025-01-03 11:31 - Asayiş

Fuhuş operasyonunda metamfetamin ve silah ele geçirildi.

2025-01-03 12:36 - Asayiş

Köyceğiz’de karlar üstünde sucuk ekmek ile 2024’e veda

2025-01-02 11:14 - İnsan

Başkan Pekyatırmacı: “2025, ülkemiz ve şehrimiz için yeni güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olsun”

2024-12-31 13:30 - Siyaset

İlgili Haberler

Aliağa Petkimspor, Litvanyalı Martynas Sajus’u kadrosuna kattı

20:20 - Spor

Muşspor’da Stanley Ohawuchi ile yola devam

19:57 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk galibiyetini aldı

19:34 - Spor

Gökhan Karagöl, Sivasspor başkanlığına aday oldu

19:35 - Spor

Denizlispor, otoparkları kiraya veren eski Başkan Uz hakkında da suç duyurusu yapacak

17:23 - Spor

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş