?>

MÜSİAD Antalya, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a projelerini anlattı

MÜSİAD ANTALYA BAŞKANI YUSUF AKGÜL, ANTALYA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE ÖNCEKİ GÜN BİR ARAYA GELEN TİCARET BAKANI PROF. DR. ÖMER BOLAT'A KENTİN KALKINMASINA KATKI SUNACAK PROJELERİ VE MÜSİAD’IN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Ekonomi - 2 saat önce

MÜSİAD Antalya Başkanı Yusuf Akgül, Antalya iş dünyası temsilcileriyle önceki gün bir araya gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a kentin kalkınmasına katkı sunacak projeleri ve MÜSİAD’ın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Görüşmede, Antalya’nın ticaret hacmini büyütmeye, turizm gelirlerini çeşitlendirmeye ve üretim kapasitesini artırmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu. Başkan Akgül, MÜSİAD Antalya’nın sanayi, ticaret ve ihracat alanlarında hazırladığı rapor ve proje önerilerini de sunarak, şehir ekonomisinin güçlenmesi için kamu–sivil toplum iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Bakan Bolat’ın, Antalya’nın stratejik konumunun Türkiye’nin ihracat hedefleri açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurguladığı toplantıda, iş dünyasının talepleri, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı istişare edildi. Katılımcılar, özellikle ihracatın artırılması, yatırım süreçlerinin kolaylaştırılması ve işletmelerin rekabet gücünün yükseltilmesi başlıklarında ortak çalışma alanları oluşturdu.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan MÜSİAD Antalya Başkanı Yusuf Akgül, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, Antalya iş dünyasının üretimden ihracata uzanan tüm süreçlerde daha güçlü bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentimizin potansiyelini artıracak her adımın takipçisi olmaya devam edeceğiz."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Menteşe’de Şehit Askerler İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

2025-11-20 17:31 - Gündem

Menteşe’de kaza: 1’i ağır 2 yaralı

2025-11-18 09:08 - Asayiş

Mali müşavir evinde ölü bulundu

2025-11-17 12:44 - Asayiş

Yunanistan’ın Türk sularına geri ittiği 31 düzensiz göçmen kurtarıldı

2025-11-19 00:56 - Asayiş

MEAH Personeli Ekrem Şababoğlu, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

2025-11-21 13:00 - Genel

Ergun: “TL 2010’dan bu yana yaklaşık yüzde 97 değer kaybetti”

2025-11-20 09:19 - Eğitim

KÖYCEĞİZ GÖLÜ VE DALYAN'DA KAÇAK AVCILIK DENETİMİ

2025-11-17 12:41 - Asayiş

MARMARİS’TE YAZ BİTTİ AMA OTOPARK ÇİLESİ BİTMEDİ: “HER SEÇİMDE SÖZ VERİLİYOR, SONRA UNUTULUYOR”

2025-11-17 11:17 - Marmaris

MARMARİS KAYMAKAMI NURULLAH KAYA: ‘HUZUR VE GÜVENLİK ÖNCELİĞİMİZ’”

2025-11-17 15:12 - Marmaris

Basın İlan Kurumu bölge müdürlüğünden Marmaris Yenisayfa’ya ziyaret

2025-11-20 15:58 - Marmaris

İlgili Haberler

Samsun Yeni OSB’de altyapı çalışmaları ve fabrika kurulumları devam ediyor

14:02 - Ekonomi

Diyarbakır OSB Başkanı Fidan: "İhracat rakamları üretim direncinin kanıtıdır"

12:59 - Ekonomi

Mersin’de KOBİ’ler için dijitalleşme fırsatları tanıtıldı

12:56 - Ekonomi

Üzüm alıcısından işçilere ziyafet

12:50 - Ekonomi

Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç: "Azerbaycan ile ticaret hedefi 15 milyar dolar"

12:09 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Aile Fotoğrafına Katıldı

16:28 - Siyaset

U23 Boks Milli Takımı Budapeşte’de

16:06 - Spor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

15:30 - Spor

Organ bağışı ile başka hastaya umut oldu

15:10 - Sağlık

Zayn Sofuoğlu, Kocaeli’de pistte fırtına gibi esti

15:02 - Spor