?>

Muz deposu alevlere teslim oldu: 3 saatte kontrol altına alındı

SAMSUN'UN İLKADIM İLÇESİNDE BULUNAN BİR MUZ DEPOSUNDA ÇIKAN YANGINDA DEPO KÜLE DÖNDÜ. YANGIN 3 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN KONTROL ALTINA ALINDI.

Asayiş - 3 ay önce

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir muz deposunda çıkan yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren yoğun müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında Toybelen Mahallesi Toybelen Caddesi üzerinde bulunan depoda, ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm yapıyı sararken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin müdahalesine polis TOMA’ları ve ilçe belediyelerinden gelen su tankerleri de destek verdi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınsa da depo ve içinde ikamet edilen bölüm tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Deponun yer sahibi Özer Karamağra, yangın hakkında verdiği bilgide, "Burası bizim kendi yerimiz. Arsayı Karagözler Ticaret’e kiralık olarak vermiştik. Sebze-meyve deposu olarak kullanılıyordu. Yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı düşünülüyor. Geçmiş olsun diyoruz. Can kaybının olmamasına seviniyoruz. Buna da şükür. İçerisi tamamen doluydu. Sebze-meyvelerin ziyan olması önemli değil, can kaybı olmadığı için Rabb’imize şükürler olsun" dedi.

Mahalle sakinleri de yangının kısa sürede büyüdüğünü dile getirerek, "Yanan yer muz deposuydu. Yangın saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Bir anda büyüdü. Her şey yandı. Deponun yanı sıra bölgede aşağıda ve yukarıda da bir ev var" dedi.

Yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

(Düzeltme) Kanye West’ten dünya rekoru: 150 milyonluk sahnede 100 bin kişiye konser verecek

2026-04-18 15:04 - Magazin

İlgili Haberler

Yozgat’ta muhtar ve oğlunu öldüren sanık hakim karşısında

21:18 - Asayiş

Aksaray’da kamyona çarpan kamyonette can pazarı kamerada: 2 yaralı

20:55 - Asayiş

İstanbul’da kısa süreli etkili olan fırtına hasara yol açtı

20:53 - Asayiş

Fethiye’deki yangının enerjisi düşürüldü

20:52 - Asayiş

Van’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

20:29 - Asayiş

Günün Manşetleri

7. kattan düşen halı kadının başına isabet etti

17:16 - Asayiş

Minibüs, iş yerine çarptıktan sonra boş arsaya uçtu

17:03 - Asayiş

UEFA’dan Kadir Sağlam’a görev

16:59 - Spor

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan