?>

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇ BİR HAYALE YOL ARKADAŞLIĞI

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetleri alanında sunduğu ulaşım desteğiyle 20 yaşındaki İlayda Yenigün’ün hayallerine bir adım daha yaklaşmasına katkı sağladı.

Genel - 10 saat önce

Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım ve hasta nakil hizmetleriyle kentte yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaya devam ederken, eğitim gibi hayati alanlarda da sosyal belediyecilik anlayışıyla desteğini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fethiye ilçesinde yaşayan ve yaklaşık iki ay önce geçirdiği düşme sonucu bel kırığı nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen 20 yaşındaki İlayda Yenigün, hafta sonu gerçekleşen üniversite giriş sınavına Büyükşehir Belediyesi’nin nakil ambulansı ile ulaştırıldı.

Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sınava giren İlayda, sınav merkezine güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırılarak, geleceğine dair önemli bir adımı atma şansı buldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri, sınav süreci boyunca da İlayda’nın yanında olarak her türlü ihtiyacına destek verdi.

Baba Halis Yenigün, “Büyükşehir İmdadımıza Yetişti”

İlayda Yenigün’ün Babası Halis Yenigün, “Kızım sınav öncesinde bayramda ağaçtan düştü ve beli kırıldı. Sınava yatarak girmesi gerekiyordu biz de nasıl yapacağımızı bilmiyorduk. Aklımıza Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmak geldi. Sağ olsunlar bize yardımcı oldular, imdadımıza yetiştiler. Çalışanlara, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Başkan Aras: “Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “İlayda’nın azmi hepimize ilham veriyor. Bizler, sosyal belediyeciliği yalnızca temel hizmetlerle sınırlı görmüyoruz. Bir gencin eğitim yolculuğunda yanında olmak, geleceğe duyduğumuz inancın bir göstergesidir. Gençlerimizin hayallerine giden yolda her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nde Tarihi Atama

2025-06-16 12:23 - Sağlık

İlgili Haberler

Turgutreis halk plajına raylı sistem kuruldu

20:05 - Genel

Kapanan cezaevinde yıkım başladı

19:18 - Genel

Başkan Büyükkılıç’tan Develi’ye ‘yatırım’ çıkarması

18:13 - Genel

Raylı Sistem Projesi’nde sondaj çalışmaları başlıyor

17:39 - Genel

Karneval Kılavuz Çocuk Şenliği’nde eğlence doruklara çıktı

17:21 - Genel

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset