?>

BAŞKAN ARAS, NİLAY’IN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ortaca’nın Mergenli Mahallesi’nde down sendromlu Nilay Güp için düzenlenen temsili düğün şenliğine katılarak bu özel günde Nilay’ın sevincine ortak oldu.

Genel - 3 ay önce

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Mergenli Mahallesi’nde, down sendromlu Nilay Güp için düzenlenen temsili düğün töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Nilay’ın gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen şenlikte duygusal anlar yaşandı. Etkinliğe katılan Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da bu özel günde Nilay’ı yalnız bırakmadı.

Etkinlik kapsamında orkestra, davul-zurna organizasyonu ve ulaşımlar Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandı. Ayrıca Nilay için ayakkabı ve takılar temin edilirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen TOGG aracı süslenerek temsili düğünde gelin arabası olarak kullanıldı.

Evren Tezcan: “Katkı Sağlayan Herkese Teşekkür Ediyorum”

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, “Bugün çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Umarım daha çok genç kız ve oğlan evlatlarımızı sevindiririz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Adnan Acar: “Nilay Kızımız İçin Bu Organizasyonu Düzenledik”

Organizasyona katkı sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür eden Ortaca Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Acar, “Nilay kızımız için bu organizasyonu düzenledik. Bu organizasyonda bize katkı sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aras: “Nilay’ın Gülümsemesi Hepimize Umut Oldu”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Ortaca’mızda bu güzel organizasyonda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Muhtarlarımızın bu anlamlı şenliği düzenlemeleri çok kıymetli. Nilay kızımıza da gelinliği çok yakışmış. Yüzündeki o içten gülümseme hepimize umut ve sevgiyle bakmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Birlik ve beraberlik olunca her şey yoluna girer. Orkestramız Yatağan’dan, davul zurna ekibimiz Milas’tan geldi. Muğla’nın dört bir yanından Nilay için buradayız. İşte Muğlamızın kültürü tam da budur; dayanışma, paylaşma ve sevgiyle bir arada olmaktır. Bu anlamlı organizasyona katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Nilay’a sağlık, mutluluk ve sevgi dolu bir ömür diliyorum.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

İlgili Haberler

Erzincan’da, İsrail’in saldırdığı Küresel Sumud Filosu’na destek

19:41 - Genel

Vezirköprü Ziraat Odası’nda yeni dönem

19:06 - Genel

Nilüfer’de halk sağlığı için marketlere sıkı denetim

17:40 - Genel

Esenyurt Belediyesi’nden hayat kurtaran hizmet: İlk Yardım Eğitim Merkezi açıldı

17:24 - Genel

İsrail’in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu’ndaki aktivistler Aşdod Limanı’na getirildi

17:11 - Genel

Günün Manşetleri

4 kuzene mezar olan kuyu toprakla kapatıldı

15:43 - Asayiş

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisinin hazırlıkları devam etti

15:01 - Spor

Altın Çilek bereketi pazar tezgahına yansıdı

14:49 - Ekonomi

Motosikletler kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü

14:37 - Asayiş

İmamı av tüfeğiyle vuran zanlının serbest kalmasına tepki

14:22 - Asayiş