Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi kursiyerlerinin yıl boyunca büyük bir özveriylehazırladığı çalışmalar, düzenlenen El Sanatları Sergisi ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.Ahşap boyamadan makrome çalışmalarına kadar birçok farklı teknikle üretilen eserler,kursiyerlerin yeteneklerini, sabırlarını ve sanata olan ilgilerini gözler önüne serdi.
El sanatları eğitmeni Sema Uçan’ın rehberliğinde hazırlanan çalışmaların yer aldığı sergininaçılışına Kültür ve Sanat Evi Koordinatörü Cengiz Sezgin, CHP Marmaris İlçe Başkanı PelinÖzbozdağ ile çok sayıda davetli katıldı.
Sergide konuşan Cengiz Sezgin, Kültür ve Sanat Evi çatısı altında üretmeye devam edenkursiyerleri ve eğitmenleri tebrik ederek, “Tüm Marmaris sakinlerini bu değerli eserlerigörmeye davet ediyoruz” dedi. Serginin açılışında tüm kursiyerlere katılım ve teşekkürsertifikası da verildi.