?>

Necmettin Nursaçan Esenyurt’ta Ramazan coşkusunu ailelerle paylaştı

Esenyurt belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya gelen necmettin nursaçan, "değerli belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Belediye başkanlığı sadece bir beldenin imarı ile sınırlı değildir; halkın geleneklerinin ve kültürünün yaşatılması da oldukça önemlidir" dedi.

Genel - 10 ay önce

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya gelen Necmettin Nursaçan, "Değerli Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Belediye Başkanlığı sadece bir beldenin imarı ile sınırlı değildir; halkın geleneklerinin ve kültürünün yaşatılması da oldukça önemlidir" dedi.

Esenyurt’ta geleneksel Ramazan eğlenceleri tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayına özel düzenlenen sohbet programında, Necmettin Nursaçan, Esenyurtlularla bir araya gelerek Ramazan’ın manevi boyutuna dair kıymetli bilgiler paylaştı. Esenyurt Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Nursaçan, katılımcılara Ramazan ayının manevi değerlerini hatırlatarak, bu tür organizasyonların toplum için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

"Bu hizmetin halkımıza sunulmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum"

Esenyurtluların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Nursaçan "Mübarek Ramazan gününde, Kadir Gecesi’nin gölgesi üzerimize düşmüşken buradaki aileleri görmekten mutlu oldum. Bu imkanı hazırlayanları tebrik ediyorum. Milletin derdini duymak, derdine deva hazırlamak çok önemli. Bu hizmeti halkımıza sunulmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Allah başarılarını daim kılsın" ifadelerini kullandı.

"Hocamızın sohbetine doyamadım"

Esenyurt Belediyesinin hem çocuklar hem de yetişkinler için renkli etkinlikler düzenlediği söyleyen Emine Sercan, "Çok memnun oldum gerçekten. Çocuğum da çok mutlu oldu. İyi ki geldik. Hocamızın sohbetine doyamadım. Belediyemizden de çok memnunuz. Düzenlediği etkinlikler için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Her yaştan vatandaşa hitap eden etkinlikler

Sohbet programının öncesinde, Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel Ramazan eğlenceleri çerçevesinde birçok etkinlik düzenlendi. Çocuklar, Hacivat ve Karagöz gölge oyununu izleme, orta oyunu ve illüzyon gösterisi gibi etkinliklerle keyifli bir akşam geçirdi. Ayrıca, Ramazan yarışmaları ve yüz boyama etkinlikleriyle çocuklar doyasıya eğlendi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

İlgili Haberler

İsrail hükümetine ait sosyal medya hesabından İran’daki protestolara destek paylaşımı: "İran’ın tamamı, İran halkınındır"

02:51 - Genel

BUDO’da olumsuz hava engeli: 6 sefer iptal edildi

02:07 - Genel

MKT Karadeniz Görev Grubu’nun komutası Türkiye’ye geçti

23:46 - Genel

Anadolu Üniversitesi Rektörü Adıgüzel, basın mensuplarıyla buluştu

22:45 - Genel

Devlet Memurları Konfederasyonu Genel Sekreteri Cengiz: "Kariyer meslek mensupları, maddi ve manevi tatminsizlik nedeniyle kurumu terk etmektedir"

22:04 - Genel

Günün Manşetleri

Menteşe’de sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

15:41 - İnsan

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş