?>

Niğde Belediyesi’nden Bor yoluna 3 yeni yaya üst geçidi

BOR YOLUNA 3 YENİ YAYA ÜST GEÇİDİ YAPILACAK

Siyaset - 2 saat önce

Niğde Belediyesi; şehir içi ulaşımda yaya güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla Bor yolu üzerine 3 yeni yaya üst geçidi inşa ediyor.

Niğde Belediyesi; trafik yoğunluğunun yaşandığı Bor yolunda yayaların karşıdan karşıya güvenli ve konforlu geçişini sağlamak için yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor. Yürütülen çalışmalar istikametinde, güzergah üzerinde ihtiyaç duyulan noktalara yapılacak 3 yeni yaya üst geçidinin tüm proje aşamaları başarıyla tamamlandı. Kısa süre içerisinde ihaleleri gerçekleştirilerek yapım aşamasına geçilecek projeyle birlikte, aynı güzergahta bulunan mevcut üst geçitte asansör eklenerek işlevselliği yeniden kazandırılacak. Çalışmalar kapsamında ayrıca mevcut bir üst geçidin de kapsamlı tadilatı gerçekleştirilecek.

Göreve geldikleri günden bu yana Niğde’nin altyapı ve ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler ürettiklerini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, verilen vaatleri hızla hayata geçirdiklerini vurguladı. Özdemir; "Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak ve trafikte yaya güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmak adına Bor yolunda yeni bir çalışma başlatıyoruz. 3 yeni yaya üst geçidimizin tüm proje çalışmalarını tamamladık, ihalelerini de çok kısa bir süre içerisinde yapacağız. Bununla birlikte mevcut bir yaya üst geçidimizin de tadilatını gerçekleştirerek daha kullanışlı hale getireceğiz. Hemşehrilerimize ne söz verdiysek, o sözü tutmanın ve her vaadi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Niğde’miz için gece gündüz demeden üretmeye, şehrimize değer katmaya devam edeceğiz. Yeni üst geçitlerimiz şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Görkem Sevindik: "Her rolümün özellikle farklı olmasını tercih ediyorum"

2026-06-18 17:09 - Magazin

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi’nde 53. Mezuniyet coşkusu

2026-06-16 13:28 - Marmaris

MARMARİS CAMİAVLU MAHALLESİ SATILIK 5+1 TRİBLEKS VİLLA

2026-06-16 17:47 - SARI SAYFALAR

MİT, DEAŞ’ın medya sorumlusunu yakaladı

2026-06-17 10:54 - Asayiş

MARMARİS MERKEZDE SATILIK İÇİ YAPILI 2+1 DÜZ DAİRE

2026-06-16 17:41 - SARI SAYFALAR

MARMARİS MERKEZDE, SATILIK TEK TAPU ÇİFT DAİRE

2026-06-16 17:39 - SARI SAYFALAR

MABEL'den Marmariste Marina Civarında Ful Eşyalı Satılık Daire

2026-06-16 17:14 - SARI SAYFALAR

MABEL'den Marmaris Merkezde Satılık 1+1 Çatı Katı Daire

2026-06-16 17:22 - SARI SAYFALAR

İDDALAR ASILSIZ ÇIKTI!

2026-06-16 13:20 - Marmaris

ABD, Dünya Kupası’nda 2’de 2 yaptı

2026-06-20 00:06 - Spor

İlgili Haberler

Battalgazi’de "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" buluşması

12:59 - Siyaset

Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki, Anıtkabir’i ziyaret etti

12:32 - Siyaset

Milletvekili Hatipoğlu’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne seçim vaatleri eleştirisi

12:23 - Siyaset

Şehzadeler Belediyesi’nden personele Babalar Günü jesti

12:22 - Siyaset

Bakan Güler, Moğolistan Savunma Bakanı Damba ile bir araya geldi

11:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı

16:09 - Spor

’Dur’ ihtarına uymadı, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı

15:20 - Asayiş

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, kariyer rekoru kırdı

14:46 - Spor

Muğla Teknopark’tan genç kaşiflere yarım milyon liralık destek

14:40 - Genel

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı

14:35 - Genel